Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Cigány vagy nem cigány ez itt.... az etnikum

2007.10.25. 20:31 | local.terminator | 14 komment

Címkék: politika cigány cigánybűnözés







































Igen ez egy kurva érzékeny és mostanában divatos téma lett. Mi a helyzet a különböző cigányokkal. Sokan védik őket, mégtöbben utálják. De vajon hánynak van/volt velük közvetlen kapcsolata. Persze a politikusoknak (kivéve a szélsőjobbot :) sikk megvédeni őket. És miért is ne tennék. Az átlag Gyurcsány sosem találkozik velük. Nem jár éjszaka aluljárókban hogy leüssék, meglincseljék és kirabolják, nem verik meg a purdék a gyerekét mert kell nekik a bicikli, nem erőszakolják meg a lányát.
Legtöbbjük csak az utcán látja őket. Én sajnos nem. Nap mint nap találkozom velük. A munkahelyemre is bejönnek, és pofátlanok. Ha egy autónak megmondom az árát szabályos sírásba kezd az egész kórus: "jáááájj mán jóuram mink szegííínyek vagyunk nincsminékünk ennyi pízünk, sovánka a segély... adja mán oda óccsóé ezt a szííp autót..." Hát nem bazdmeg. Én nem segélyből élek és még csak esélyem sem lenne rám. Azért mert én fehér vagyok nem kapok semmiféle állami támogatást. Mert ugye aki cigány annak jár, lakástámogatás, rendszeres havi segély, nem rendszeres segély, etnikai hozzájárulás, iskolai hozzájárulás... Én miért nem kapok semmit? Miért engem szarnak le azok akiket megválasztottam? Igaz rajtam nincs 4 kg arany, én reggel 6 kor kelek és estig dolgozom. Nincs időm hogy az önkormányzatnál kuncsorogjak segélyért. Szóval ezek után senki ne védekezzen azzal hogy ő bizony cigány. És mikor szoktak ezzel védekezni??? Háát le sem merem írni... Mert hivatalosan ilyen fogalom nincs is, amikor leírom még a helyesírás ellenőrző is kétségbeesetten sikít hogy nincs találat. De neked megsúgom, hajolj csak közelebb. Akkor amikor azt emlegetjük hogy cigánybűnözés. Ennek az eredménye az hogy a magyar börtönök "lakosságának" 80% a nem fehér. Hogy a súlyosabb, erőszakosabb bűncselekmények elkövetőinek kb 70% a nem fehér. A roma gyermekek kb fele 18 éves korára már állt bíróság előtt.
A politika természetesen ezt is ránk hárítja. Szerintük ez azért van mert nincsenek jól szocializálva. Azért mert a fehérek nem fogadják el őket. Hát addig amíg dúl a belterjesség köztük, amíg mindegyik késsel a zsebében mászkál és ha elkapják őket akkor arra hivatkozva hogy cigányok egyből el is engedik addig nem is fogom elfogadni. Először is bizonyítsanak, mutassák meg hogy ők is tudnak hasznos része lenni a társadalomnak. Ha ugyanannyi szavazati joguk van (amit a kocsmában 500 Ft ért vettek meg a mocskos kommunisták) akkor a szociális juttatások között is legyen egyenlőség.

De miért bratyiznak a kommunista politikusok a cigányokkal? Mindegyik lop, csal, és az életemre tör, bármire képes és gátlástalanul átgázol mindenkin az anyagi javakért.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr75208157

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: etinkum 2009.10.22. 08:12:02

A legcikibb szaloncigányozó kifejezések versenyében az ~ métan állhat a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Gonosz, összekacsintós, igazán mély kispolgári utálat csöng benne. Használói valahogy mindig ugyanarra az ~ra utalnak vele. Persze ha valaki ha...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FehérÉrték 2007.10.27. 14:12:03

Telitalálat, sajnos ez van. Én is nap mint nap találkozom velük. Belőlünk élnek, ez a mocskos kormány pedig csak adja és adja nekik amit a mi zsebünkből kivesz. Ki kell nyírni az összeset!

Zoltán 2007.11.03. 12:23:40

Objektív észrevétel,ami sajnálatos de igaz!Az ultra-liberalizmus a jóérzés,és az erkölcs rombolója!Gusztustalan destruktív banda!

AdMiRaL · http://admiralblog.blog.hu 2007.12.23. 23:05:43

Hogy miért barátkoznak a judeo-bolsevikok a cigányokkal?Mert rohadt sokan vannak,ölik és terrorban tartják a magyar népességet,és bármikor megvásárolható a szavazatuk,ami ugyanannyit ér,mint egy becsületes magyar emberé!

Svábbűnözés · http://svabbunozes.blogspot.com 2008.01.05. 22:57:30

Ideje végre Magyarország rákfenéjéről, a Svábbűnözésről is szót ejtenünk! Olvasd a Svábbűnözésről szóló aggasztó híreket, tégy TE is a Svábbűnözés ellen! svabbunozes.blogspot.com Szép Magyarországot!

Tamás · http://www.ciganybunozes.info 2008.01.08. 17:50:06

Saját családi tapasztalatok szerint is így van. Lásd weblapom

MIKKA 2008.09.30. 01:18:11

A napokban raktak ki egy szórakozóhelyről mert fehér vagyok .... 15 en jöttek rám... széyen hogy csak ennyien mernek jönni !!!!! - 5 éven belül vagy mi vagy ők maradnak ... de az tuti hogy vmi nagy balhé lesz !

gypsy 2008.10.13. 14:16:08

HAT ITT IGEN NAGY PROBLEMA VAN MERT ITT ALTALANOSITANI NEM KELLENE MERT NINCSEN MINDENKI SEGELYEN,STB.
NEM MINDEN CIGANY SZARMAZASU EL UGY AHOGY A CIKKBEN LE VAN IRVA.
A MASIK,HOGY NEM MI VAGYUNK KISEBBSEGBEN HANEM TI!!!
NA MINDEGY MERT EZT TI IS TUDJATOK-kisebbseg.
AMUGY NEM MINDEN CIGANY BUTA ES BUDOS,ALKOHOLISTA.PL:ORBAN VIKTOR-CIGANYSZARMAZASU!!!OKOS MERT AZ ORSZAGOT VEZETTE.
NEZD MEG MENNYI HAJLEKTAL;AN VAN AZ UTCAKON NA OK VALOBAN BUDOSSEK MIND A KISSEBSEGHEZHOZ TARTOZIK.ALKOHOLIZMUS MENJETEK BE EGY KOCSMABA 90%KISEBBSEG ES SOK A NO!!!
NA MINDEGY MERT EZT NEM LEHET MEG VALTOZTATNI MAR MINT,HOGY IGY GONDOLKODJATOK-BUTAN DE TI ERROL NEM TEHETTEK MERT AGY KELL HOZZA AMI NEM SOK VAN NEKTEK.SORRY.
AMUGY HA VALAKI AZON GONDOLKODNA EL EGY KICSIT MI AZ AMIROL EGY ANGOL ,NEMET ,KULFOLDI ISMERI MAGYAR ORSZAGOT?CIGANYZENE AZ ELSO!!!
SOK A ERTELMESEGI KOZTUNK PL;EN 4 NYELVET BESZELEK A MAGYARON ES A CIGANYON KIVUL TI MENNYIT???
NA MINDEGY HAVE NICE DAY!
JA MEG VALAMI A HETI FIZETESEM KB:15000-18000£EZ KB 4.5 M
HOL VAGYTOK TI EN HOZZAM PARASZTOK.

anti 2008.10.13. 17:59:10

Ebből is látszik hogy csak diplomát kaptál/vettél/ loptál az iskolában észt sajna nem...

Hunyadi L. 2008.11.09. 19:06:21

És te hol vagy hozzám,te purdés cigány??? És hol vagy akármelyik magyarhoz is???? A rühös kutyát sem érdekli, hogy hány nyelvet beszélsz,egyébként ha itt tartunk,akkor elmondanám,hogy én a magyaron kívül 5 nyelvet beszélek!!! Jaaa,és természetesen megértelm,hogy ennyit keresel.... végülis lopásból én is megtudnék élni.... de most beszéljünk másról! Ha egy magyar ember véletlenül elgázol egy cigány gyereket,akkor a magyart egyből,a helyszínen kinyírják.... de ha a cigány gázolja el a lopott Mercijével a magyar ember gyerekét,az már senkit sem érdekel... ez a baj ezzel a kurva állammal,hogy mindenki a ti fajtátokat védi...a mi országunkban! Szánalmasak vagytok,hogy úgy élősködtök rajtunk,mint valami pióca,vagy nem is tudom, hogy micsoda.....

F. Balázs 2008.11.20. 20:08:16

Üdv!

Én eddig mindig legalábbis olyan cigánnyal találkoztam aki dolgozik. Vendéglátásban dolgozom, és van cigány munkatársam nem is jön ilyen a szóba hogy CIGÁNY. Ha emberhez méltóan viselkedünk egymással, mint mi emberek és nem azt nézzük hogy kinek milyen a fajtája, akkor nem is kerülne szóba hanem mindenki elfogadná a másikat. Emberek ez itt a baj, hogy nem tudjátok elfogadni a másikat! Én érdekes eltudtam fogadni más ember fajtáját! Ja mert a cigány bűnözik? A magyar nem? Miről beszélünk??? Na szóval ha rasszizmus nem tört volna ki még anno akkor nem itt tartanánk! Fogadjuk el egymás fajtáját! És ezzel nem a cigányokat akarom védeni hanem, próbálom megérteni mint ember az emberrel, akár hogy erőlködünk már nem leszünk olyan rasszisták mint anno akkor Hitler korában!

Locek 2008.11.25. 17:08:29

Kedves Hozzászólók!
nem azzal van a baj hogy valakinek a bőre színe sötétebb... és senkinek sem azzal van problémája, ha egy roma/cigány illető a társadalomban érvényesülni tud, vagy ha rendesen keres....most itt nem a kurvafuttatásról, drogdílerkedésről uzsoráskodásról, vagy védőpénzszedésről beszélek...rendes BEJELENTETT munkahelyről! ezzel nincsen semmi gond! sőőőt! üdítő ellenpélda, aminek személy szerint örülök (ősi magyar családból származom). azzal van a gond hogy a kissebbség DÖNTŐ többsége állat módjára viselkedik! öreg nőket erőszakolnak, ölnek meg, vagy kirabolják őket! csoportosan rátámadnak bárkire akiben azt látják hogy lenne értelme, de akkoris ha nem... analfabétizmus, családon belüli házasodás.... teljesen általános... felfogásban kéne változtatni!!! főleg akkor amikor már egy Cigányvajda mondja ezt! akkor tudtok sírni amikor segílyke kell, meg amikor jönnek a tévések.... kapjátok a zsír új házakat, és pikpakk szétbasszátok őket, aztán megin megy a rinyálás! nekem is van cigány ismerősöm de teljesen normálisan viselkedik! SZOCIALIZÁCIÓ, CSALÁDI HÁTTÉR! ezek határozzák meg mikké váltok! ha otthon segberúgják a kis cigánygyereket mert kerüli a sulit akkor belőle is rendes tisztességes ember válhat aki adót TB-t fizet, és nem lop öl vagy garázdálkodik! és főleg nem ír ki mindenféle rasszista mocsok dumát i0WiW-re vagy MyVIP-re hogy megyek magyart ölni... gondolkozzatok már.... ha megöltök minket kitől kapjátok majd a segílykét?!
szebb jövőt szebb Magyarországot, NORMÁLIS kisebbséget!

wrestler 2008.11.28. 14:40:56

annyi hozzáfűzni valóm lenne,hogy az a néhány rendes cigány is utálja a saját fajtáját,mert őt is tolvajként,tanulatlanként,élősködőként kezelik.
gypsy: ha ez tényleg igaz amit írtál,elismerésem,de rajtad kívül kb 1 cigányt nem tudnék mondani aki 4 nyelvet beszél,inkább az a jellemző,hogy 10-12 évesen magyarul sem tudnak olvasni,és nem is akarnak megtanulni,mert azt látják otthon hogy az apuka pl 40 éves és még soha nem látták olvasni,dolgozni.ők ezt látják példaként...

Szomorúszív 2009.01.29. 14:03:57

@gypsy:

Tudod itt az a probléma, hogy a ,,parasztoknak" amint kifejezted magad ezt mutattátok. Gyereket csinálni egy focicsapatra valót, amik után jó sok pénzt kapsz. Ezt mind azért, hogy ne kelljen dolgozni. Van egy roma ismerősöm és ő maga mondta. ,, Hogy minek dolgozzak ha a farkamból is megélek! Dolgozzatok csak ti és tartsatok el ez a dolgotok!! " Ezek után, hogyan vélekednél??

grandmagister 2009.02.07. 13:36:41

Tehát gypsy!
PL:ORBAN VIKTOR-CIGANYSZARMAZASU!!!OKOS MERT AZ ORSZAGOT VEZETTE.-ezt sztem te sem gondolod komolyan!
ha te ilyen okos vagy h 4 nyelvet beszélsz ami sztem nagyon jó indulattal másfél talán, mert ide köpsz ilyeneket hogy sorry meg have n day ettöl nem fog senki okosobnak nézni !heti kereseted pedig 4és fél millió forint:D:D
Szörnyü hogy egy cigány idejön és rögtön hazudik!
Meg ez hogy mi jut eszébe egy külföldinek ha magyar országra gondol hát kurvára a gulyásleves vagy a paprika és nem a cigány zene!
És elnézést h lesüllyedtem a szintjére de máshogy nem értik meg!
süti beállítások módosítása