Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

A Héger városrész...

2008.04.06. 21:13 | local.terminator | 1 komment

Hol is tartunk most? Kezdem úgy érezni hogy egy kicsit ellaposodik a városrész ügye. Hát ideje felrázni egy kicsit. Kedves MOL RT. vajon tudják, hogy egyik Zabigyerekük a Fókusz Kom KHT ellen ügyészségi eljárás folyik (Vagy már le is folyt?). Én már alig várom a remélhetőleg elmarasztaló határozatot. Egyébként ha egyszer nyilvános lesz az ügynek minden irata érdekes lesz visszaolvasni mindent. Egy ismeretlen ismerősöm felajánlotta hogy a Vegyész szakszervezetig visszavezetve csinál egy "Ki-Kicsodát". Ez elvileg egy olyan kis segítség lesz ahol NÉV szerint mindenkit megnevez ( MOL, Vegyész, Fókusz és tulajdonosaik), és leírja ki mit tett a "Héger Városrész" múlt, jelen és jövőbeli fejlődéséért. Tudom, hogy a kommentnek megfelelően a Fókusz kom kht (és tulajdonosi köre) nem olvassa a blogot (Persze az IP címek és a Log file-ok kicsit mást mutatnak de az biztos csak a véletlen műve!) szóval nekik üzenem:

"A Molaji Civil Fórum, Brigetio Egyesület és a Területi képviselő közös egyhangú döntése alapján NEM VAGYUNK hajlandóak a jelenleg magát tulajdonosnak mondó emberekkel leülni és egy levegőt szívni."

Persze  ahogy hallom (ugye ez is csak szóbeszéd) a város sem akar nagyon velük beszélgetni. Hát igen...

Szóval, nem alszunk. És még a lapjaink között közel sem játszottuk ki a magas kártyáinkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr30414223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vulcan 2008.04.09. 18:54:59

Dolhai Úr! Tudom, hogy nem olvassa ezt az inkorrekt blogot,de a péceliek olvassák és majd elmesélik Önnek az itt leírtakat és fejleményeket. A Fókusz Kom Kht néven nevezett"szuperbiznisz" a végét járja.Önt hamarosan kivonják a tűzvonalból amin nem is csodálkozom,mert bizonyította alkalmatlanságát.Az Ön utódja a felszámolóbiztos lesz.aki elől már nem lehet eltitkolni a könyvelést!Az ügyészségi és rendőrségi eljárást már nem kerülheti el.Elöbb kellett volna megnézni hogy kinek a szolgálatába állt!A tanuvallomása majd egyszer értékes lesz!
süti beállítások módosítása