Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Egy újabb levél!

2008.02.28. 10:53 | local.terminator | 5 komment

Címkék: levél 2008 molaj ismeretlen

Úgy látszik kezdenek felbátorodni a városrész lakói. Egyre többen keresnek meg és erősítenek meg, hogy valóban egyetértenek a Civil fórum törekvéseivel és az én blogom által kínált tartalommal. Sokan nem merik felvállalni nyilvánosan a véleményüket (félve a jogi és egyéb megtorlástól) ezért úgy döntöttem, hogy itt helyet biztosítok mindenkinek akinek építő jellegű hozzászólása van. Hogy én is jogilag korrekt legyek le kell írnom, hogy az itt megtalálható "névtelen" levelek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalok, annak valóság tartalmát nem ellenőrzöm és változatlan formában teszem közzé.
Na de ennyit a jogi dolgokról. Nézzük miért is kellett mindezt leírni. A minap újabb névtelen  (de kézzel írott) levelet találtam a postaládámban.
Szó szerint idézem:

"Betelt a pohár!

A Fókusz kom megtette azt amire senki sem számított, segít az önkormányzatnak, hogy átvehesse ingyen a Molaj városrészt. Sőt a MOL-nak is fel kell vállalnia a maga felelősségét. Az önkormányzat törvényadta jogánál fogva kiküldte független szakembereit a gyanús működést és szemérmetlen árképzést alkalmazni kívánó közszolgáltatást végző kht átvilágítására. A fókusz minden eszközt felhasználva megakadályozta, hogy a szakértők elvégezhessék a rájuk bízott munkát. Ezzel be is verték az utolsó szöget koporsójukba.
Ezekután valószínűsíthető, hogy van mit eltitkolniuk. Reméljük hamarosan kiderül, hogy az egész Fókusz kóceráj alakulásától fogva a MOL pénzének és vagyonának lenyúlására, egyes vezetői gazdagodására, a városrész lezüllesztésére majd bagóért való átjátszására alakult. Közben ott van a sok MOL-os nyugdíjas, a kiszolgáltatott emberek, a szociális intézmények (óvoda, orvosi rendelő stb).
A cinikus tulajdonosok és ügyvezetőik (2 ügyvezető vesz fel fizetést) a három Felügyelő bizottsági tag, és még ki tudja kicsoda, nyomorgatja a városrész lakóit, közben természetesen nem fizeti a MOL felé a gázszámlát. Ezeknek az embereknek nagy gyakorlatuk van az önkormányzat zsarolásában és pereskedésben azuttal azonban elszámították magukat. A város főjegyzője felfüggesztheti működésüket, visszavonhatja engedélyeit, és büntető feljelentést kezdeményezhet a Fókusz KHT ellen.
Tisztelt URAIM! Környezetünkben és hamarosan országosan is vége az Önök jóhírének. A nehézség összehozta az embereket! Visleni kell a felelősséget eddigi ténykedésükért. Feltárunk mindent évekre visszamenőleg, a gyanús ügyletek a soha be nem fejezett de átadott!! fűtési beruházás, a két presztizs beruházás (szálló, művház) a Mol és szakszervezeti vagyon szemérmetlen átjátszása, a ki nem fizetett gázszámlák stb. Nem a városnak kell itt fizetni az átvételért, hanem önöknek kell kárpótolni az itteni embereket az utóbbi évek ámokfutásáért.
Uraim! Nyúljanak a zsebükebe a MOL RT a vegyész szakszervezet és az új "tulajdonosok" tegyék jóvá amit ellenünk elkövettek!

Egy molaji polgár"

Hát szó szerint ennyi lett volna. Köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr97357861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokusfiu 2008.02.29. 11:51:43

A levél írója ha valóban egy molaji polgár, akkor csak egy molaji polgár, aki nagyon félre van informálva, mert nekem teljesen mást mondott a levelében lévó dolgokról a főjegyző úr és az alpolgármester asszony, illetve képviselő úrak. De ez hasonló hangulat keltés, mint az amikor a házunk környékén egyes emberek rémhíreket terjesztenek. Valaki reklamál, de elzárkózik az itt megjelentektől a lakógyűlésen, a lépcsőházában szinte a legkevesebbet fogyasztja a mások terhére és a hőfotót, amit nem ő készíttetet, a fogyasztása másokéval megegyezhet. Neki is van mit takargatni és még kinek!? Kedves Lakótársaim! Átvagyunk egymás által verve!

mokusfiu 2008.02.29. 12:02:28

Kedves Lakótársak! Nem mi mint becsületes molos nyugdíjasok reklamálunk, akik fizetjük a fűtési díjakat és nem keveset, mert a mi óráink jól mérnek ( de lehet, hogy sokat) és nem csalunk( nem húzzuk ki a szondát, mert én is láttam ilyet), hanem mások.
De kik is ők és miért reklamálnak!!!! Az alábbiakat hallottam.
"Hogy is hívják a városrészt Brigéciol, akkor legyen a nevünk az, és ne molaj, ha nem tesz meg mindent a város értünk, akkor váljunk le, mint annak idején is tervezve volt." Nagyon sok pénz az amit a város az elmúlt időszakban nem fordított a városrészre.

mokusfiu 2008.02.29. 12:15:50

Az is kederül majd, hogy egyes emberek - míg mások voltak - telepi bérleményeikből mit tudtak vissza adni és mi az amivel nem tudtak-tudnak elszámolni. De lehet vádaskodni, már régen itt élünk és sok mindent tudunk, csak azt nem, miért jó a kavarás. Jobb lenne megoldást keresni!!!! Azt sajnos tudom, hogy sok közünk nincs a cégek működéséhez, mint magán emberek és ez így van rendjén. Vannak előírások is pld felügyelőbizottság. Nézzük meg a KOMTÁVHŐNÉL és az Önkormányzati érdekeltségű cégekné kik és hányan vannak. talán lesz közöttük képviselő és egyéb tisztviselők.l

vulcan 2008.02.29. 15:27:35

Kedves "Fókuszfiu" Talán várd meg amíg elmúlik a fogalmazásgátló hatása és össze tudod szedni a gondolataidat Amiket itt elpötyögsz az csupa kocsmai szintű információ,a sokadik féldeci után úgy estefelé.Amit a levélírók elég élesen, de nem félve a nevek említésétől sem ,felvetettek ,égető kérdés!A városrész jövője forog kockán! Hol akarsz élni? Egy lepusztult, elhanyagolt gazverte magánterületen,vagy vagy a lakók által megbecsült és önkormányzott, élhető lakóparkszerű városrészen ahol az emberek sajátjuként bánnak környezetükkel , odafigyelnek egymásra.Én az utóbbi mellett szavazok és teszek is érte!Szivesen látunk 2008 03 .7 -én a Kollégiumban este 7-kor a Civil Fórum megbeszélésén ,ami nyílt.Ott te is kifejtheted nézeteidet csak arra kérünk ,ne a kocsmából gyere!

local.terminator 2008.02.29. 16:01:59

:D látom ismét felkavarodott az állóvíz.
Mókusfiú: mi is függetlenek akarunk lenni a Fókusz tól!!! De a szeretnénk ha végre a városhoz tartozhatnánk. hogy miért? Az általad említett valóban igaz állítás hogy a város régóta nem fektetett a Brigetio (Nem BRIGETIOL, mert az egy motormosó, olajeltávolító termék) városrészbe egy fillért sem. De tudod miért? MERT MAGÁNTERÜLET!!!! NEM A VÁROSÉ! Ellenben ha sikerülne magunkat függetleníteni és jogilag is közterület lenne a közterület akkor már törvényesen lehetne infrastrukturális és egyéb fejlesztéseket eszközölni.
Az hogy mérgemben "anyáztam" egyet az abszolút az én dolgom, és akinek 3 nál több az IQ ja megérti miért. Nem szívesen fizetek rengeteg pénzt egy rossz szolgáltatásért. A szakértői vélemény közzététele előtt sem nekem sem másnak nincs joga kétségbe vonni a hozzáértésüket, de elfogadjuk a véleményedet. Úgy gondolom ha annyira elvakultak lennénk mint ahogy állítod egy kattintással kitiltanálak a blogról és nem tudnád elmondani amit gondolsz! DE NEM EZ A CÉL! Azért adtam meg az elérhetőségem hogy megkeress, beszéljük meg a dolgokat hátha sikerül közös nevezőre jutni. Én is csak javasolni tudom hogy gyere el a civilfórum gyűlésére és oszd meg velünk a gondolataidat, hogy ne csak arc nélküli dobálózás follyon.
süti beállítások módosítása