Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Vae Victis - Vivat Victor

2008.07.02. 20:23 | local.terminator | 1 komment

2008 július 2. Nagy nap ez a mai!!! Véget ért a Fókusz Kom. Kht ámokfutása. Reggel 7 órakor a 3 fél aláírta a rég áhított szerződést. Mától teljes egészében Komáromhoz tartozik a Molaj városrész is. Most igazából az egyik szemem sír a másik nevet. Örülök neki, hogy végül is sikerült gyorsan elérni célunkat. Viszont sajnos a "Bűn nem marad bűntetlenül" elv itt nem érvényesülhet. Szinte biztos vagyok benne, hogy a szerződésnek van egy olyan záradéka miszerint "kártérítési igénnyel egyik fél sem fog élni utólagosan". Magyarul a sok disznóság, szándékos lezüllesztés, sikkasztás, és egyéb bűncselekmények örökké fedve kell, hogy maradjanak. Vagy mégsem??!! Van még a kezünkben kijátszatlan kártya. Most, hogy már nem fenyeget Damoklész kardjaként minket a Héger kft, elkezdhetjük nyilvánosságra hozni az elműlt 5 év történetét. Remélem sikerül kiadni könyv formájában is. Nem ígérem, hogy mindenhol polkorrekt leszek, mint ahogy ők sem voltak azok velünk. Az elmúlt 1-2 hónapban drasztikusan visszafogtam a blogot. Féltem, hogy aláássa a 3 oldalú szerződést. Szívem szerint már most leírnék mindent. De még nem lehet. Rendezett formába kell önteni a gondolatokat.

A reggeli sajtótájékoztatóval kapcsolatban egy kis megjegyzés. Állítólag Hérger Úr és a Mol RT is fontolgatja, hogy úgymond fájdalom díjként felajánl némi támogatást a telep jövőéért küzdő Brigetio egyesületnek. Nemes gesztus. Ígérjük hogy a felajánlások NEM magán zsebbe fognak vándorolni hanem valóban caritativ célokra fordítjuk. Abban biztos vagyok ,hogy nem fogunk róluk utcát elnevezni. Kedves Ex- Tulajdonosok. Köszönjük, hogy életükben először olyan döntést hoztak amivel a helyiek életminőségét javítják. Az új tulajdonosnak Komárom városnak pedig a következőt üzenem. Ezúton köszönjük, hogy mellénkálltak a nehéz időkben. Üdvözlöm a szándékot miszerint segíteni akarnak. Remélem az évtizedek óta elmaradt beruházásokat, városfejlesztéseket hamarosan bepótolják, hogy ismét régi pompjában tündököljön a telep.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr88550133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vulcan 2008.07.07. 15:33:38

Mit NEM akarunk? Máris látszik,hogy még meg sem száradt a tinta a MOL városrész átvételéről,máris megindult a polémia,hogy kié az érdem?A politika rá akar telepedni az eddig példásan politikamentes harcunkra.(Lásd:város honlap fórum)Hát NEM ,ebből nem kérünk!Mi molaji polgárok és képviselőik nem engedjük hogy a következő időszak fejlesztései politikai felhangot kapjanakA maga módján mindenki kivette részét,hogy ez az egyesülés létre jőjjön.A Civil Fórum nem kiván politikai játékszer lenni,ahogy a Brigetio Egyesület sem!!Elfogadjuk azt a versengést a különböző politikai erők között ,hogy ki tud nagyobb hasznára lenni az itt élő embereknek,közösségnek,lakóhelynek,városrésznek.Lokalpatriótákat akarunk,az új városrész legyen példa,hogy a különböző politikai erők,ha összefognak igenis tudnak értéket teremteni és jó dolgok születhetnek!
süti beállítások módosítása