Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Politika....

2008.07.09. 00:03 | local.terminator | 5 komment

Igen régen írtam már e kényes témárol és ez nem véletlen. Aki nyomonkövette az elmúlt idők történéseit annak feltűnt, hogy még csak véletlen sem írtam semmit a politikáról, vagy akár a pártokról. Sokszor nehéz volt nem véleményezni a dolgokat de egy közös, nemes cél érdekét szem előtt tartva tűrtőztettem magam. És meg is lett az eredménye. Kis városrészünk ahol szinte minden párt képviselői jelen vannak, egy emberként mögénkállt. Nem számított, hogy bal vagy jobb, fekete vagy fehér. Hál' istennek a város képviselői testületében is egységes döntések születtek. Ennek fényében esik rosszul ami most folyik. Megtörtént a szerződésaláírás és már is elkezdenek az emberek kombinálni. Az amúgy sem színvonalas www.komarom.hu honlap fórumán sorra jelennek meg a politikai töltetű hozzászólások. Ki, mit, mennyiért csinált és melyik párt égisze alatt. Hát elárulom. A város PÁRTFÜGGETLENÜL mindent megtett értünk. A civilek szintén PÁRTFÜGGETLENÜL erőn fellül teljesítettek. Most kiemelheték több embert de szerintem mindenki tudja, hogy kik is vannak a belső körben. Sajnos olyan szintre jutottunk, hogy már az is baj ha a helyi képviselő az egyik városszerte ingyenesen terjesztett szinte mindenki által elérhető ingyenes lapban számol be a történésekről. Miért? Miért nem tudják elfogadni az emberek, hogy épp a másik párt által támogatott lapban jelenik meg egy közlemény?

Sajnos manapság mikor a "ballib" média hazugságait a hűséges pártkatonák szentírásnak veszik nehéz egy kormánypártól távol eső lap helyzete. Mert ugye a kedves liberális gondolkodásúak egy közvetlen "köldökzsinórral" vannak az anyapárthoz kötve, hogy csorbítatlanul kapjanak minden információt, benne legyenek a véráramba. Ha esetleg mégis idegen "test" - gondolat - jelenne meg azt az anya immunrendszere legyőzi.

Kedves pártolók és pártatlanok. Nyugodt szívvel kijelnetem, hogy sem a Brigetio Egyesület sem a Molaji Civil Fórum nem kíván egyik pártba sem betagozódni. Nagyon szívesen látunk minden nemes felajánlást, előremutató tervet, segítséget de ezúton kérnénk, hogy az ne pártadományként legyen beharangozva. Épp ellenkezőleg. Ha őszintén segítő szádékkal adunk valamit akkor a híreknek a megajándékozottról és nem az ajándékozóról kell szólni.

Szóval ennek szellemében tovább... tovább... tovább....

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr64559751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hege 2008.07.09. 23:53:10

Látom nem érted, miért nem szerencsés, ha a képviselő úr a "zöld" pártlapban fejti ki nézeteit. Elmagyarázom. :) Az említett kiadvány nem csak egy "városszerte ingyenesen terjesztett szinte mindenki által elérhető ingyenes lap", hanem egy olyan elfogult, demagógiától sem mentes médium, ami teret enged a durva mocskolódásnak, antiszemitizmusnak, rasszizmusnak. Gondolj csak Diószeghy úr oldalas agymenéseire, amitől sokunk gyomra felfordul. De sorolhatnánk tovább...
Ha tényleg pártfüggetlen cikket kíván írni a képviselő úr, akkor nem egy hiteltelen kiadványban kellene ezt tennie, mert amit ír, az is hiteltelenné válik. Ezért javasoltam, hogy ne ott tegye.

Kérdeznék viszont én valamit tőled!
Nem érzed nevetségesnek, hogy többször is csupa nagybetűvel leírod a "pártfüggetlenül" szót, majd nekiállsz azon hisztizni, hogy hogyan merészelem azt mondani, hogy egy "pártfüggetlen" dolognak nem egy pártkiadványban kellene megjelennie? :) Az már csak hab a tortán, hogy külön bekezdést szentelsz annak, hogy zavaros képeiddel fikázódj.
Gratulálok!!!
:D

LocalTerminato 2008.07.10. 23:30:52

Hege:
Szerintem elbeszélünk kicsit egymás mellett... Én magamról sosem állítottam hogy pártfüggetlen vagyok. Aki ismer tudja hogy mik a politikai nézeteim. Viszont mindeddig pártfüggetlenül tettem amit tennem kellett...
A többiről inkűbb nem nyitok vitát mert szerintem csak fölös indulatokat szül. Úgy gondolom, hogy ennek semmi értelme nem lenne illetve régi jókapcsolatunkra tekintettel majd egy sör mellett megbeszéljük a "portóban".
A lapról meg csak annyit hogy a molaji helyi képviselőt is párt delegálta és kicsit hülyén venné ki magát ha máshol írná meg. De ha valaki csak a zöld kiadvány miatt nem tudja elolvasni van több lehetősége is. Valószinű hogy fenn lesz a molaj.blog.hu n is, illetve szerintem a Taki beleegyezésével bármelyik lap átveheti.

Hege 2008.07.11. 18:32:23

Sör, mikor? :)

Mondom, én csak féltem az írást, hogy hiteltelenné válik a sok szenny miatt, ami közé kerül. Ha jól emlékszem ő nem szokott ostoba pártszólamokat puffogtatni, ha kell, ha nem. Bízom benne, hogy korrekt cikket ír, de majd meglátjuk...

Tudom hogy te az egykor frankó liberális pártot szereted, de hadd adjak egy jó tanácsot. Ha civil kezdeményezésről írsz, akkor ezt felejtsd el! Ha nem teszed, írásod súlya vész el, ha érted mire gondolok.

Még egy utolsó gondolat. Ha megszólítasz, válaszolok. Itt megtetted.

K-2 · http://legyen? 2008.08.07. 10:02:12

Üdv. Mindenki! Kéne kreálni 1 Molaj WEboldalt képekkel , Hírekkel, chat-el, fórummal, h minnél többen látogassanak el ide és tudjanak beszélni egymással!Szerintem jó ötelt lenne ! Ötleteket várok ::!

K-2 · http://legyen? 2008.08.07. 10:02:56

jah és tudom ez nem die tartozik de akkor is 1 szerübb lenne!
süti beállítások módosítása