Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Még mindig Molaj városrész

2008.02.25. 23:02 | local.terminator | 5 komment

Címkék: fókusz kht kom ismeretlen levélíró

Igen továbbra is marad a téma. Még ha egyeseknek nem is tetszik és érdeklődnek utánam. Netán túl jól informált vagyok? Üzleti érdekeket sértek? Embereken gázolok keresztül? Mindenki döntse el maga. Mindazonáltal a mai post egy kicsit rendhagyó lesz. Kaptam egy névtelen levelet, egy elég erős véleményt. A postaládámba volt bedobva. Végigolvastam és úgy döntöttem változatlan formában közlöm. A post végén megtaláljátok.
De most vissza a témához. Tudomásomra jutott, hogy a független szakértői brigád nem tudta időre befejezni a munkát. Hogyan fordulhatott ez elő? Több válasz is lehetséges.
1, felkészületlen, komolytalan a cég. - ezt kizárom, mert jónevűek és remek referenciákkal rendelkeznek.
2. nem találtak semmi olyan hibát ami alátámasztaná az eddigi elképzeléseimet. - ezt szintén elvetném mert magán szakemberektől egész mást hallottam.
3. A Fókusz megakadályozta valamivel a munkájukat... (bruha ha ha ezek olyan rendes becsületes emberek, hogy ilyet sosem tennének. :D)
Szóval mindenki válassza ki a legszimpatikusabbat vagy esetleg találjon ki egyéb variációkat. Nekem elég határozott elképzelésem van a dolgokról de egyenlőre kivárnám a vizsgálat végét. Az biztos hogy a Fókusz kht embereinek elég sokáig elér a keze... Nem csodálnám ha a benyújtott jogi keresetünket a megyei ügyészség első körben visszadobná. De erről majd később.
Ami tuti, hogy már 2. alkalommal vállal értünk kezességet Komárom. (Nagyon köszönjük!!!!) De miért is kell ezt megtennie? ilyen enyhe a tél, ilyen magasak a számlák és nem elég a 10M Ft plusz a lakossági befizetések? Utánanéztem a közhasznú társaságokra (KFT is lehet) vonatkozó jogszabályoknak és találkoztam egy érdekes paragrafussal. Eszerint egy közhasznú társaságnál ha adósság áll fenn vagy fizetésképtelenné válik akkor a befolyó pénzekből elsődlegesen MINDENKÉPPEN a közhasznúságát biztosító tartozásokat kell kiegyenlíteni. Magyarul amíg nem fizették be az összes pénzt gázszámlára addig máshova nem költhetnek. Mint tudjuk nem fizettek gázszámlát különben nem kellene a városnak kezességet vállalni. Tehát addig fizetést sem vehetnek föl illetve egyéb költségeit sem rendezheti a cég amíg közhasznú tartozása van. Jóhiszemű leszek és elhiszem hogy nem követtek el jogsértést, és csak pusztán nem volt elegendő az a pénz amit befizettünk. De majd a könyvvizsgálat erre is fényt derít. Kíváncsi leszek mikor tudunk meg részleteket. és akkor jöjjön a levél. (A tartalmáért semmiféle jogi vagy egyéb felelősséget nem vállalok. Szó szerint idézem!!!)

"
Mit takargat a Fókusz KHT

A Fo. kht nem működött együtt a város által kiküldött független szakértőkkel, akadályozták munkájukat  és azok nem tudták ellátni megbízásukat! Törvénysértés? - igen
1. Az egész Fókusz Kht működése, létrejötte nem más mint egyes emberek pénzlenyúlása korrupciós melegágya az anyacég (MOL) és a lakosság átverése! Szabálytalan működés, számlázás saját zsebre?
2. A beruházás amit végzett minden létező szabály megszegése, Átverés minden irányban?
3. Nem választja szét a lakossági szolgáltatást az egyéni üzlettel, a gázszámla a lakosságtól származó bevétel egyéni zsebekbe vándorol?
4. Átverés az egyszerű szakszervezeti tagok felé akik nevében (Mol vegyész. szaksz.) egyes vezetői megsütötték egyéni pecsenyéjüket!?
5. Állandóan veszteséges szolgáltatásról beszélnek, de nem engedik feltárni veszteségeik okait bizonyára jól felfogott érdekükben?!
6. Ezek után megérdemelnek egy átfogó APEH, ügyészségi és rendőrségi ellenőrzést. (csalás, hűtlen kezelés stb.) Visszamenőleg az alapításig?

Jól alszanak? Uraim? Győri Gábor úr? Laczkó Tibor Úr? Bognár Piroska Asszony? Tábori Tibor Úr? Dolhai András Úr? Héger József Úr? A fókusz kom felügyelőbizottságának tagjai? A Fókuszt fedező Mol-os Urak?"


Hát ennyi a levél. Igazat szóltál ismeretlen barátom. A levelet megsemmisítem mielőtt rendőrök kopognának az ajtómon, hogy mindenkitől írásmintát véve (igen kézírással íródott) kinyomoznák ki volt az ismeretlen "rágalmazó".

Úgy érzem ismételten lesz folytatás!

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr88354542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sincera 2008.02.27. 13:10:25

Én egyszerüen felháborítónak tartom, hogy a Fókusz kom kht nem működött együtt a Város által kiküldött szakértőkkel !!! Sajnos nem vagyok jogász, semmilyen jogi tudással nem rendelkezem, de azt elképzelhetetlennek, és igazsságtalannak tartom, hogy nem lehet valamilyen módom már "gatyába rázni " ezt a társaságot ! Nagyon szégyenletesnek tartom, hogy több család sorsával is packázhat pár ember , mindenféle jogi felelősségrevonás nélkül !

vulcan 2008.02.27. 21:58:37

Itt a vihar! Már szaladgálnak a patkányok! Sűllyed a hajó? Reméljük a mentőcsónakok lyukasak,fogy a víz, messze a part és mielőtt elsűllyednek megeszik egymást.Azután jöhet a csontok eltakarítása.Temetés nem lesz.

mokusfiu 2008.02.29. 11:18:41

Megint azt kell megjelentetnem, hogy félre vagytok informálva. Nem kell, hogy kételkedjetek, de gondolkodjatok el a félreinformálás miért van. Kicsi a kör és könnyű vélelmezni kitől indulnak el a hamis infók. Olvástátok az orvos levelét?? Miért kommunikáltak egyesek mást??? Az óvoda esetében, harmadik félnek a szerződésekről nem illik infót kiadni, de szereztem és lám nem 600 EFt a bérleti díj, mint ahogy egyesek előadják szülői tájékoztatás keretében, hanem 250 EFt-ra lett emelve. Az én szomszádaim közül és nálatok is vannak olyanok akik csak pár ezer Ft fűtést fizetnek, miért???

mokusfiu 2008.02.29. 11:34:29

a független szakértői brigád nem alkalmas a munka elvégzésére, mert nem végezte el. Miért, és egy másik verzió szerint nekik is közük van a Fókuszhoz vagy valami másik céghez.
Csak egy egyszerű kérdés ti már beszéltetek a Fókusz képviselőivel, vagy csak ti is Csaszit cseszegetitek, akinek az egész működő fűtést köszönhetitek, mert, ha Ő nincs a picsátok régen befagyott volna. Lehet, hogy szart építettek ki, de Ő csinálta meg, és még néhány kollégája, hogy meleg legyen.

vulcan 2008.02.29. 21:53:40

Mókusfiu! Mit tudsz te a város által elrendelt vizsgálatról?Semmit! Úgy látszik a kocsmahíradó nem jól működik!A Fókusz keresztbe tesz,takargatja a szennyesét,húzza az időt,de szép lassan fűrészelgeti maga alatt a fát.A vizsgálatnak nincs vége,csak egy másik dimenzióba kerül!A Csaszit kár ide belekeverni ő egy alkalmazott és bizonyára nem örül,hogy te itt szerepelteted.Tudomásom szerint senki sem cseszegette,ő végzi azt amivel megbízták és passz!A te picsádról pedig annyit,hogy több az IQ-ja mint a fejednek!
süti beállítások módosítása