Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Fázom

2008.09.21. 23:50 | local.terminator | 1 komment

Most az elején szeretném elmondani, hogy a blog immáron nem közösségi célokat szolgál. Kizárólag a saját véleményemet írom le. Egyenlőre aki Molaji híreket akar olvasni az keresgéljen itt. Szintén szubjektív véleményem, hogy MARHÁN fázom! Azaz nem csak én hanem egész Komárom ahol távfűtés lenne. Igen csak feltételes módban mert ugyan a fűtés alapdíjat vagyis rendelkezésre állási díjat lelkesen befizetjük, ellenszolgáltatás egyenlőre nincs. A komáromi igencsak színvonaltalan fórumon (erre még később kitérek) is panaszkodnak rendesen. Persze elkezdett mindenki Molajjal takarózni, hogy azért nincs fűtés mert itt kell dolgozni. Hál' istennek az embereknek ezt nem sikerült lenyomni a torkán. 

A fórum egyébként tökéletesen alkalmatlan arra a célra amire létrehozták. Nem maga a technikai rész hanem pár lelkes "fórumozó" miatt akik valami érdekes oknál fogva örömüket lelik abban, hogy anyáznak "oda-vissza". Gyönyör olvasni ahogy többdiplomás emberek óvodásokat megszégyenéítően diskurálnak. Persze politikai töltöttségű témákban mert ma már mindenki politikus aki ki tudja mondani valamelyik "ballib cionista" párt nevét. Érdekes egyébként még, hogy olyan párt becsületét próbálák védeni aki jelenleg be sem jutna a parlamentbe. Persze ugyanazon emberek ott lesznek csak a háttérben. 

Divat lett mindent hibát elmosni, ha lehet rákenni az ellenzékre. Emberek egy dologról ne feletkezzünk meg! 6 éve a "zsidó-komcsi" kormány van. Ők hozzák a rendeleteket, ők teszik zsebre az adóforintjainkat. 

Szeptember 20. 

Sajnos pár hülye miatt sikerült a nemzeti oldalt csőcseléknek beállítani. Természetesen nem állíthatom teljes biztonsággal de véleményem szerint ez megint kedves kormányunk és az AVH provokátorainak munkája. Pontosan jó alkalmat teremtett ez a két látszólag elszakadóban lévő pártnak az újraegyesülésre. Hiszen közös az ellenség. Sajnos aki csak a szokásos balos médiát követi el is hiheti ezt. Hiszen itt vannak ezek a rendes cigányok, meg a zsidók és a csúnya csukjás MAGYAROK meg bántják őket. Ejnye-Bejnye. 
Javaslom mindenkinek, hogy halgassák meg a másik oldalt is. Olvassatok Bombagyárat és kuruc.infot -t. Van annyira radikális az index.hu is mint ezek csak ott nem merik kimondani őszintén a gondolataikat. Nagyon remélem, hogy okt. 23 án sikerül már szervezetten, odaillő vezetőkkel, békésen de ellentmondást nemtűrően megmutatni, hogy a Magyarságban még mindíg megvan az a spiritusz ami már nem egyszer lerázta magáról az ilyen férgeket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr21675084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La-ti-bó · http://recska 2008.12.04. 13:52:33


Mi van fiúk mára minden rendben van a Molajba ?

Van 40 fokot meghaladó tiszta melegvizetek, és szabályozható fűtés hőfok a lakásokban ?
süti beállítások módosítása