Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

szeptember 2021
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Aktuális

2009.02.14. 10:02 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: roma cigány megoldás kisebbség

Kedves Cigány !

 Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem. Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk. Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk. Nem szeretlek téged...

 Miért ?
 Talán mert mások vagyunk ? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek. Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebből annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán". Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom. Hogy ne menjen ez így a végtelenségig, gyermekeidet csekély műveltsége és szellemi képességei ellenére beerőltetem iskolákba, hogy tanulhasson, szakmája legyen, és képessé váljon az önellátásra. Tanárt verni nem
 épp a hála megfelelő formája. Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezető tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig ezért irritál, amikor a gazdagság külső jegyeit magadon hordod. Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbőr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor. Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bűncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked
 valakik megengedik. Az én rovásomra. Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém . Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erőszakot, halált kapok érte. Félnem kell tőled...
 Miért?
 Munka... igen, ez gyakori magyarázat a szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol.
 Igazad van. Nem adok neked munkát. Miért ? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerűtlen munkára a "cigánymunka" .. Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz. Bevételkiesés, sokszoros időbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltűnése. Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyű, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked. De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettőnknek jobb lenne.
 Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával. Rövid időn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok időd van már. Lassan az összes cérnám elszakad. Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban. Rövidesen eljön az idő, amikor hirtelen megvonok tőled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik. Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással. Mit várok tőled ? 1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresőd. 2. Erőszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon fájni fog...tudod, még mi vagyunk többen (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet beszéled). 3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést. Ez a sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani. Minden segítséget megkapsz. 4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk jól, hogy nem a barna bőröd zavar engem.

 Baráti tisztelettel: A MAGYAR
 "Beszélni lehet, de a tettek minősítenek."

Happy New Year!

2009.01.01. 20:00 | local.terminator | Szólj hozzá!

Először isa mindenkinek boldog új évet kívánok! Remélem a mesterségesen gerjesztett válság mellett azért kellemes évünk lesz. Mindenesetre a kezdés jó volt. Bécsben töltöttem a szilvesztert. Kellemes hangulat rengeteg ember, és Bécsi keringő. Itt is ezer féle náció volt de valahogy mégis minden egy kicsit más. Nem éreztem feszültséget, aggódást. Mindenki ünnepelt , nyugodt volt.
Lehet, hogy náluk nem arra törekszik a politikai elit, hogy mindenáron nyomorba döntsön mindenkit?!

Erre az évre terveket szövögetek. Hogy mi jön be belőle majd kiderül.

neh jó józandodást mindenkinek...

A folytatás...

2008.12.26. 02:48 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: molaj én blog

Ezer éve nem írtam már tudom. Még csak azt sem mondhatom, hogy jó okom volt rá. Egyszerűen nem volt rá időm. Hogy mit csinálok? hát lehet hogy meghaladja ez a blogom kereteit.

Hogy rövid legyek jelen pillnatban 2 munkahelyem van. Idő közben átpártoltam egy olyan céghez dolgozni haol még vannak emberi értékek.
A második pedig a saját Kft. m. Belekezdtem életem lehetőségébe vagy egy sima bukásba. Majd kiderül...

Molaj:

Még mindig kicsit hálátlan terület vagyunk. Karácsony van. A fényár egyenlőre elmarad. Most nem csak a karácsonyi fényekre gondolok, mert ugye azok idén nem kerültek felszerelésre.  közvilágítás még mindig nincs természetesen. De elkezdték rendbetenni  környéket. Talán lesz még valami.

folyt köv.

Fázom

2008.09.21. 23:50 | local.terminator | 1 komment

Most az elején szeretném elmondani, hogy a blog immáron nem közösségi célokat szolgál. Kizárólag a saját véleményemet írom le. Egyenlőre aki Molaji híreket akar olvasni az keresgéljen itt. Szintén szubjektív véleményem, hogy MARHÁN fázom! Azaz nem csak én hanem egész Komárom ahol távfűtés lenne. Igen csak feltételes módban mert ugyan a fűtés alapdíjat vagyis rendelkezésre állási díjat lelkesen befizetjük, ellenszolgáltatás egyenlőre nincs. A komáromi igencsak színvonaltalan fórumon (erre még később kitérek) is panaszkodnak rendesen. Persze elkezdett mindenki Molajjal takarózni, hogy azért nincs fűtés mert itt kell dolgozni. Hál' istennek az embereknek ezt nem sikerült lenyomni a torkán. 

A fórum egyébként tökéletesen alkalmatlan arra a célra amire létrehozták. Nem maga a technikai rész hanem pár lelkes "fórumozó" miatt akik valami érdekes oknál fogva örömüket lelik abban, hogy anyáznak "oda-vissza". Gyönyör olvasni ahogy többdiplomás emberek óvodásokat megszégyenéítően diskurálnak. Persze politikai töltöttségű témákban mert ma már mindenki politikus aki ki tudja mondani valamelyik "ballib cionista" párt nevét. Érdekes egyébként még, hogy olyan párt becsületét próbálák védeni aki jelenleg be sem jutna a parlamentbe. Persze ugyanazon emberek ott lesznek csak a háttérben. 

Divat lett mindent hibát elmosni, ha lehet rákenni az ellenzékre. Emberek egy dologról ne feletkezzünk meg! 6 éve a "zsidó-komcsi" kormány van. Ők hozzák a rendeleteket, ők teszik zsebre az adóforintjainkat. 

Szeptember 20. 

Sajnos pár hülye miatt sikerült a nemzeti oldalt csőcseléknek beállítani. Természetesen nem állíthatom teljes biztonsággal de véleményem szerint ez megint kedves kormányunk és az AVH provokátorainak munkája. Pontosan jó alkalmat teremtett ez a két látszólag elszakadóban lévő pártnak az újraegyesülésre. Hiszen közös az ellenség. Sajnos aki csak a szokásos balos médiát követi el is hiheti ezt. Hiszen itt vannak ezek a rendes cigányok, meg a zsidók és a csúnya csukjás MAGYAROK meg bántják őket. Ejnye-Bejnye. 
Javaslom mindenkinek, hogy halgassák meg a másik oldalt is. Olvassatok Bombagyárat és kuruc.infot -t. Van annyira radikális az index.hu is mint ezek csak ott nem merik kimondani őszintén a gondolataikat. Nagyon remélem, hogy okt. 23 án sikerül már szervezetten, odaillő vezetőkkel, békésen de ellentmondást nemtűrően megmutatni, hogy a Magyarságban még mindíg megvan az a spiritusz ami már nem egyszer lerázta magáról az ilyen férgeket. 

 

Mennyire aktuális ma is Hofi?

2008.08.01. 11:42 | local.terminator | Szólj hozzá!

 

süti beállítások módosítása