Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

A rendőrökről

2007.05.19. 00:58 | local.terminator | 3 komment

Címkék: rendőr

Ez egy nagyon érzékeny téma tudom. Sőt, biztos vagyok benne hogy holnaptól ha szabálytalanul használom a zsebkendőmet megbüntetnek. Előre elnézést kérek attól a pár embertől akit ok nélkül megbántok.

Na ennyi bevezető elég is volt. lassan 1 hete másról sem szól a napi híradó mint, hogy a rendőrök így meg úgy. Lányokat erőszakolnak, bankot rabolnak, a Móri mészárlásnál segítenek, zsebre dolgoznak az autópályán. Ízelítőnek ennyi. De szerintem mint annyi más dologban, most is csak a jéghegy csúcsát látjuk. Sajnos a rendőrbűnözés mára ugyanúgy életünk szerves része mint a cigánybűnözés. Hiszen kinek nem fordult meg még a fejében az a bizonyos "Biztos úr nem oldhatnánk meg ezt máskép?" mondat? Aztán vagy igen vagy nem. Általában IGEN! És miért? Most elkezdhetném magyarázni, hogy mennyit keresnek meg milyen szar nekik. Egyszerűen nincs bennük semmi erkölcsi tartás! Senki nem tartott a fejükhöz puskát, hogy márpedig neked rendőrnek kell menned! Ők választották! SZABADON! Akkor meg kuss. Sajnos ma már nem észre hanem centire mérik őket. "Hmmm 190 cm akkó' te  legyé' főhadnagy!". Ezért vagyunk itt. Az ember ezen események után, hogy viszonyuljon a rendőrökhöz? Bikor egy bűnügyi helyszinelésen többet lop a rendőr mint a betörő? Amíg mind kisistennek képzeli magát nem fog változni a megítélésük. Maga a hivatás az szép, de ezeket a gerinctelen embereket legszívesebben a cigányok gondjaira bíznám. Nem azt mondom, hogy az összes ilyen de legtöbbjük. A régi aranyigazság itt méginkább él! "Fejétől bűzlik a hal!" Amíg ilyen Főkapitányok és csicskásai vannak addig az utcán síppal dobbal hadonászó zebraőröktől ne várjunk emberséget, tisztességet, védelmet. Emberséget, tisztességet maximum a családtól kaphatunk, védelemre meg ott a maffia. A zsaruk meg bohóckodjanak nyugodtan állami pénzen. Jelszavuk "Hulljanak a nyúlbéla turisták!"

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr583580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fero54 2007.06.03. 11:48:35

BAROMSÁG,...A rendőrség is a társadalmunk tükőrképe.Sok okos művelt, hivatását szerető ember teljesit szolgálatot.A politikusoknak viszont nagy része megélhetéséért politizál ,igyekszik a felelőséget a ,,brutális,, ,,korupt,,stb. rendőrségre háritani.1989-töl mérhető a felelőség ,DE SAJNOS NEM LEHET BTK-SZERINT BŰNTETNI AZ ORSZÁGUNKNAK KÁRT OKOZÓ ,,HONATYÁKAT,,-CSAK A VÁLASZTÁSOK ALKALMÁVAL TUDUNK VÉLEMÉNYT NYILVÁNITANI-ADDIG,TÜRÜNK . ÖK MEG MEGOSZJÁK AZ ORSZÁGOT,ÉS AZ UTÁNUNK JÖVÖKNEK KILÁTÁSTALAN HELYZETET TEREMTENEK....

fero54 2007.06.03. 11:59:45

NEM CSAK MEGOSZTJÁK,ELADÓSITJÁK,ERKŐLCSI PÉLDAMUTATÁSUK 0

local.terminator 2007.06.03. 15:05:24

Hát azért a megélhetési politikus kicsit sántít. szegények már lassan sajnálom is őket!
süti beállítások módosítása