Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Rendőrbotrány

2007.05.21. 21:22 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány rendőr diktatúra

Dagad a rendőrbotrány. Lemondatnak mindenkit. Fejek hullnak mondván, hogy megingott az emerek bizalma a rendőrök vezetőiben. Ez így is van. El kell őket távolítani. Ez is jogos. Csak egy pici kis kérdésem lenne a drága jó Miniszterelnök elvtárshoz úrhoz: Önben és az ön kormáníában nem ingott meg az emberek bizalma? Naugye. Akkor mi a frászt keres még mindíg egy ország élén?  (Tudom havonta milliárdokat.) Úgy gondolom az őszi zavargások jóval erőteljesebbek voltak mint most a rendőrbotrány és mégsem hallottam a médiát arról harsogni, hogy lemondott az MSZP. Egy nyugati civilizált társadalom ebben a helyzetben már rég eltűnt volna. De hát ez a mi kis DIKTATÚRÁNK. akár nevezhetném pártállamnak is? Döntse el kinek melyik tetszik. Azért egy gondolat szöget ütött a fejembe. Mi van ha  a rendőrbotrányt is az öszödi beszédhez hasonlóan csak az MSZP provokátorai alkották? Ezt valószinűleg most nem fogjuk megtudni. Mondjuk az illegális cigikereskedelem és az emberrablás elég valószinűnek tűnik. Közben olvasom Tomcat blogját is. Ott teljesen más színben tűnnek fel a közrendőrök. Álítólag zendülés sincs messze. Az mondjuk teccene. Fel kellene bujtani a rendőröket, aztán megindulni gyurcsány (igen kisbetűvel, mint Nemecsek Ernőjét) ellen! Nah akkor ki mögé bújna a hazug?

De sajnos ez csak álom. Rendőreink hűséggel szolgálják a rendszert mert félnek, a polgárok befogják a pofájukat mert meg lettek félemlítve, a diktátor meg marad még 3 évig. És ha elég jól csinálja eltörli a demokráciát. Remélem azért egyszer megjön az emberek esze. De ha jól látom sajnos ki kell hogy haljon még két generáció. A gyerekeinknek talán lesz esélye egy "normális" életre...

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr2884912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása