Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Kopasz lettem

2007.05.26. 23:17 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: elit picsák

Igen, a hir igaz. Kopasz lettem. De már régen megénekelték, hogy "hosszú haj, rövid ész." Most már végre nyugottan nácizhatnak meg szélsőjobbozhatnak a kedves elvtársak. És tudjátok mit? Inkább lennék szélső jobbos mint MSZP szavazó! De most így a hosszú hétvégén senkinek nem akarom elvenni a jó hangulatát politikával.

Tegnap este elmentünk kedvesemmel Komárom egyetlen értelmes éttermébe. Az árszinvonal persze az egekben, de ennek ellenére mégis alig sikerült 1 asztalt megcsípni. Kellett is vagy fél óra mire felfedezték hogy ott vagyunk. Igen tudom... nekünk is kihívóan bazi nagy, sötétítet, rendkívül drága presztizsautóval kellett volna jönni, meg naponta elszórni ott vagy 20 rongyot és máris kedvesebb lett volna a pincérnő... Sőt talán még a végén nem számolta volna el magát véletlenül... De nem ez volt az egészben a megrázó. A mögöttünk lévő boxban foglaltak helyet a komáromi "elit, egyetemista" csajok. Sajnos elég hangosan beszélgettek és volt "szerencsém" hallani a témát. kb a 14 éves lányok csikorgásainak szintjén voltak. Ki, mikor, mennyire volt bebaszva, és kivel mekkorát kefélt. Szóval egyetemre járnak. Sajnos rájuk is igaz, hogy ott csak diplomát osztanak, észt nem! Az ilyen lányok miatt van napi 4.500.000 üzenet az iwiw en.  És elvileg 10-20 év múlva ők lesznek a szellemi elit? Mondjuk már most el vannak szálva maguktól. jó úton járnak. Ma bárkiből lehet elit, csak pénz kell hozzá. De mit szólnának a hirtelen elvennék tőlük apuka/anyuka pénzét? Saját lábon kellene megálni? Vajon akkor is lenéznék azokat az embereket akik kiszolgálják az ő jólétüket? Remélem egyszer  sors úgy hozza, hogy ezeknek a rongyrázó embereknek a saját kezük munkájából kell megélni. Akkor majd talán megtudják, hogy nem is ciki az ha valaki nem tudja még egy drága étterem étlapját kívülröl...

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr387614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása