Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Alkohol.

2007.05.30. 01:31 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: nokia alkohol németh

Ma ismét egy pici szeletét mutatom be a "nagy" nokia gyárnak. Harmadik éjszakásomat nyomom épp, szóval kicsit elcsigázott és fáradt vagyok.
Beesek melóba, megkapom a váltótol az eligazítást: "elég nagy trágya van a sorokon." köszi ennyi elég is volt. Sajnos nem viccelt. kb 1 óra alatt működőképessé tettem a gépeket. Minden ment szépen, de hirtelen marha büdös ütötte meg az orromat. Mi a fax ez a penetráns hullaszag? Keresem a szag forrását. Közvetlenül mellettem lévő teszter lesz a hunyó. Sasolok oda ezerrel, egy kb 50 év körüli nyannyer ül. Festett szőke haj, 2 lavornyi SZTK szemüveg és vigyorog rám, villogtatja a fogatlan ínyét. Nah mondom ennél rosszabb nem lehet...  pedig lehet. megszólalt. Tömény cigi, pia, és hugy(?) szag áradt belőle. Nem sok kellett, hogy elrókázzam magam, pedig itt az üzemi konyhán hozzászoktam a büdöshöz, meg a szar kajához. Figyelem tovább a vén picsát. Kb minden 4. re tudta belerakni a teszterbe a telefont. Majd amit kivett arra is rossz cimkét ragasztott, ha egyáltalán ragaszott rá valamit. Nah mondom ennek a fele se "répa". Telefon a főnökömnek:
-Figyelj főnök van egy hullarészeg nő a soromon, mit csináljak vele?
-Tuti hogy drinkes?
-Persze, olyan szagfelhőt húz, hogy neki lehet támaszkodni.
-ok intézem
Nem telt bele 5 perc kint voltak a smasszerok. De abból is az a fajta akin már kívülről is látszik hogy lételeme a pusztítás. Bejöttek a sorra, majd "találomra" kiválasztottak vagy 5 embert. Hát a vén szottyos nem pont benne volt. Fél óra mulva jött a hír hogy kirúgták. Álítólag egyszer már elbocsájtották innen pont az alkoholproblémái miatt, és az utóbbi időben többször haza lett küldve. Nah most végleg.

Egyébként nem tudom miért de engem folyamatosan kísértenek az alkoholisták. Az alattam lakó állat (Németh) is egy alkoholista. Sajnos papírja van róla hogy dilis. 2 éve folyamatosan üvölt. Vagy az anyjával, vagy a macskájával. Ha egyik sincs otthon akkor bekapcsolja a rádiót és annak üvölt vissza. Nem egyszer voltam már lent nála hajnali 3kor, hogy vagy lakatot tesz a pofájára vagy átrendezem kicsit az etetőjét. Őt is a szaga mentette meg. Szerintem ezek direkt fejlesztik ki ezt a mocskot maguk körül, mert így jobb érzésű embernek nincs gusztusa még leköpni sem. Egyébként mivel ez a hülye Németh papíron is sárgalapos nem tudok tenni ellene semmit. Már elviték rendőrök, mentők, volt diliházban de mindíg kiszabadul. Egyszer magára gyujtott egy tömblakást. 2 kanna benzinel bement a fürdőbe beleült a kádba, majd meggyujtotta a szétlocsolt benzint. Vazze és túlélte! Ezeket az iparimocskokat nem lehet kiirtani sem. Jah non + ultra hogy fegyverviselésit megadták neki egy Flobertre. Vazze...

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr8989168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása