Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Gyurcsány 2.0 verzió

2007.06.01. 22:43 | local.terminator | 1 komment

Meghalt a király! Éljen a király! Ezek az MSZPsek teljesen hülyék? Megint eljátszák amit Medgyessyvel? De nézzünk már picit a kulisszák mögé? Igazi pofátlan lehúzás az egész! A tények:1 éve szivatják a parasztot agyba főbe, megy a padlásseprés. Az emberek hitleből fizetik már a hiteleket mikor a kormány bejelenti, hogy annyira kurva jó volt a megszorító reformcsomag, hogy idén 300 Millió forintal többet tudnak nemzeti ünnepekre elsz(a)órni. Azaz 450 helyett 750 millió adóforintot puffogtathatunk el sarló-kalapács alakú tüzijátékra. De nézzük csak meg mire is szedték be azt a sok lóvét amiből Augusztus 20. án kaviárt és oroszpezsgőt szürcsölgethet Putyin meg Gyurcsány. Szóval azt mondták kell a pénz egésségügyre, útfejlesztésre, meg a gazdaságba ami ugyan dübörög de azér' mégis. ÉS láss csodát bemutatta a Tv is. Kb 1,5 milliárd(!) forintot öltek bele kórtermekbe amit most nem szabad használni. Hogy miért azt nem tudják. Át kéne őket alakítani kórtermekké de akkor kéne még 450 millió forint. Az meg nincs!!!  Baszkódnak még a biztosítási modellekkel de ez is csak szemfényvesztés mint a többi. Igazábol azon kívül hogy bezártak pár kórházat, elküldtek egy valag orvost meg ápolót semmit nem csináltak. Persze nekik ez is bevétel. De ez nem volt elég. Jött a tandíj, a drasztikus mértékű jegyáremelések (a MÁV is állami cég!), az ilyen-olyan adóformák. De mire is ment el ez a sok lóvé? Pl. építettünk egy viaduktot két domb közé! Tényleg dombok közt van a Köröshegyi Völgyhíd. Még a dúsgazdag Kóka autópályaépítő cége a Viadom ZRT is csődbe megy a nagy munkába. Építettek is már idén 20 Km t. Mert lassan haladnak a földkisajátítások. Az a baj hogy az a pár nyomorult paraszt nem hajladó eladni az államnak mindenét 2 Fillérért. Pedig azok a politikusok akik ismerték a nyomvonalat már az összes környező földet felvásárolták, majd eladták az államnak. Biztos sokat buktak rajta szegények. De hát a dübörgő magyar gazdaság ezt is kibírja! Sőt! Napok óta a BUX indexünk az egekben van. Csúcsokat döngetünk, ömlik be az országba a külföldi tőke, sosemlátot befektetői bizalom van! DE MIÉRT? A kormány épp most akarja megbuktatni saját magát, az emberek máról TEGNAPRA(!) élnek. Egyedül a hitelállományunk nő dinamikusan. Vajon mikor pukkan ki a lufi? És mi lesz utána? Mert biztos vagyok benne hogy nagy bukta lesz! Nem baj, majd kimegyünk hátha a szomszédos baráti (?) Szlovákia befogad.

A végére egy közérdekű közlemény: (blog.tomcatpolo.hu ról vettem át!) 

"Szimpátiatüntetés Tomcatért:

2007. június 6, szerda

Gyorskocsi utcai BV (térkép)

17:00 - 19:00

Gyertek minél többen! Ha bármi kérdésetek van, feltehetitek a bolt üzenődobozában, vagy nekem, az athina(kukac)athina(pont)hu e-mail címen."

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr1891061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arvisura · turoczi.blog.hu 2007.06.02. 13:44:39

Ami külföldi hitel, európais támogatás bejön, már az előszobában megkurtítják a libakereskedő és haverjei. Ez az Istenadta bamba magyarság ahelyett, hogy észbekapna az egészségügy nyílvánvaló szétverése, a falurombolások, állami terror és népnyúzó adózás (padlássöprés) láttán, ott gubbaszt a tévéje előtt és nézi, ahogy a belügyesek megsüvegelik az egynapos miniszterüket a baksisért. Keservesen megfizetünk ezért az elfecsérelt 16,5 évért
süti beállítások módosítása