Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Még mindig politika

2007.06.03. 01:52 | local.terminator | Szólj hozzá!

Az SZDSZ es srácoknak megjött az eszük? Azt fontolgatják, hogy kilépnek a Gyurcsánykoalícióbol. Gratulálok Kóka, ez igen, 1 év után rájöttetek, hogy semmi nem történik az emberek kizsákmányolásán kívül. Azt azért számításba kéne venni, hogy ti is kormányzó párt vagytok! Most, hogy süllyed az MSZPs ladik menekülnek a patkányok??? Ezt a szöveget... "Az SZDSZ nek át kell gondolni, hogy adja e a nevét az akadozó reformokhoz." De most az egyszer elnézem a menekülésüket, de csakis azért mert ha felbomlik a koalíció az jelentősen átrendezi a hatalmi térképet és ha van 1 pici szerencsénk akkor a poszt-kommunsták belefulladnak saját szarjukba. De ez még a jövő zenéje. Nem szabad magam belelovalni.

Azért hoztak még egy nagyon aranyos törvényt. Mégpedig a dohányzásról. (leszögezem NEM dohányzom) Szerintük az hogy teljesen betiltják a nyilvános zárt helyeken a dohányzást azzal majd emberek milliói fogják eldobni a bagót. Eddig éveken át arra kötelezték az összes vendéglátóipari vállalkozást illetve a nyilvános helyek üzemeltetőit, hogy fizikailag is válasszák el egymástol a dohányzó és nem dohányzó részeket. Ez teljesen jogos. Paszív dohányosnak nem jó lenni meg korábban is halnak.  De miért tiltják ki teljesen mindenhonnan. Ez kérem diszkrimináció. Miért nem elég ha egy jól szellőző helységben elkülönítve füstölögnek azok akiknek jól esik? Miért nincs a vonatokon legalább 1 db dohányzó vagon? Ennyire nem számít a lakosság közel 40%-a? Szerencsétleneket szivatják agyba főbe, 500 Ft körül van a cigi ráadásul azt sem szívhatják el akárhol. De nézzük meg a valós helyzetet. BP. en rengeteg kiskocsma van. Az oda lejáró emberek nagy része cigizik, vagyis cigizne. De nem teheti, mert a kocsmáros seggbe fogja rúgni ha bent rágyujt. Mit tehetne? Kimegy az utcára, mivel az nem zárt terület és a kocsmaajtóba fog rágyujtani. Azomban a dohányzásnak van végterméke. Némi hamu és a cigicsikk. Bp. nem arról híres, hogy 2m enként lenne szemetes, szóval az is az utcára kerül. Kedves törvényalkotó honatyák: Miért nem lehet legalább az olyan törvényeket amik közvetlenül érintenek bennünket kicsit jobban átgondolni? Vagy legalábbis halgattasék meg a másik fél is. És most nem azokra a "reprezentatív" felmérésekre gondoltam ahol megkérdeztek 100 nemdohányost, hogy betiltsák-e a cigit.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr3191832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása