Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

2 kerék....

2007.07.31. 16:16 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz gyurcsány ferenc bicikli

Mostanában rájár a rúd (no meg az MSZP sek) a biciklisekre. Nincs sem bicóút, sem remény normális közlekedésre. Persze a nagyokos honatyák teljes gőzzel promótálnak a biciklisfelvonuláson de hogy 1 szalmaszálat keresztbetennének azért, hogy emberi közlekedésre alkalmas utak legyenek az már derogál. Pedig szerencsémre (szerencsétlenségemre) mostanában én is hódolok eme sportnak. Sajnos ma szinte lehetetlen Bp en "A" ból "B" be eltekerni úgy hogy ne tegye ki az ember legalább 10 szer közvetlen életveszélynek magát. És sajnos vidéken sem jobb a helyzet. Sem normális út sem közlekedési morál nincs. Toleranciárol már nem is szólok. Az autósok azt gondolják ha több kerék, nagyobb az erő akkor mindig nekik van elsőbbségük. Én aktív sofőrként odafigyelek a bicós társakra.

Ha ezek a dolgok még talán meg is oldódnak, mindig lesz pár ökör aki megkeseríti az életet. Vegyük pl az MSZP Művelődési Tagozatának ügyvezető elnökét Vadász János-t. Ő volt az aki mint a régi szép pártrendszerben most is eljátszotta a megszokottakat. Nem tetszett neki valami, hát kiszállt és el kezdett fenyegetőzni. Mikor kevés volt előhúzta a Képviselői igazolványt, hogy mint oly sok esetben majd a "Nagy Párt" elintézi, elvégre kummunista az ország nagy baja nem lehet. Mikor látta hogy a biciklis futár még ettől sem fosta össze a bokáját gyorsan FEGYVERT rántott. Mert ugye képviselőnek lenni veszélyes és indokolt a fegyvertartás. Hál' istennek ez sem volt elég mert a közeli emberek siettek a bicós segítségére, amit hű kommunistánk gyors távozással értékelt. Hazament elsírta magát DJ.Urcsány Fletó vállán hogy ő bizony milyen kiszolgáltatott, szerencsétlen ember. Ekkor indult be a jól ismert MSZP s hadművelet. A kedvenc balos lap (Néphazugság) gyorsan meg is írta, hogy ők bíz megtalálták a tettest és pont egy FIDESZES képviselő az. Hát persze, ki más lenne. Ha balos akkor bele sem kerül a híreikbe. Nem baj hogy nem igaz majd 2 év múlva valamelyik lap alján apróbetűben helyreigazítanak. Valahol azomban por került a gépezetbe mert kiderült az igazság. Persze már volt azóta is több csúsztatás. Nem is MSZP tag már, nem is az igazi fegyvere volt ott hanem csak játék (hihető). Remélem az emberek már rutinosabbak annál hogy ezt a maszlagot (is) bevegyék. Gusztustalan az amit ma megengedhet magának pár retkes kommunista.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr4129228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása