Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Megint hülye az MSZP!!!

2007.09.01. 22:01 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: magyar jog mszp gyurcsány szabadság ökör gárda egyesülési szólás gyülekezési

A legtöbb ember naív, én is. Mindig úgy gondolom, hogy hivatásos fizetett ellenségeink (a kormánypártok) nagyobb baromságot már nem csinálnak. De mégis. Mindig akad egy-egy olyan mozzanat ami az amúgy magas ingerküszöbünket is túllépi. Most pl. egy sor olyan törvényt akarnak hozni ami (azt hiszik) segít eltüntetni azt amitől félnek. Az őszi-tavaszi zavargások után módosították a gyülekezési jogot. Nehogy már azok az emberek is hangot tudjanak adni a véleményüknek akik nem értenek egyet Fletóval. Erre alkottak valami mondvacsinált jogalapot, és most már hivatalosan is szétlövethetik a seggünket gumilövedékkel, mert piros-fehér csíkos póló van rajtunk és ugye az majdnem olyan mint az Árpád sávos zászló ami ugye meg majdnem olyan mint a nyilas zászló. Az pedig tiltott ökényuralmi jelkép. Ugye mindenki érti???? Mert én nem. Nem a folyamatot hanem azt hogy 2007 ben egy (elvileg) demokráciában, hogy teheti ezt meg valaki??? És miért nem veszik észre a Nyugatiak hogy itt mi történik? Talán megint egy "Vörös kendő" takarja el a szemüket?
A következő kedvesség tőlük a "gyűlöletbeszéd". Ez egy fiktív fogalom amit szinte bármire rá lehet húzni. A kedves elvtársak ismét csináltak maguknak egy jogalapot arra, hogy BÁRKIT zerintük indokoltan (azaz jogosan) lecsukhassanak. Mert pl. ez az írás is simán kimerítheti a fogalmat. Több ember olvassa, a jelenlegi kormány visekedését támadja (azaz egy nagyobb embercsoportot). Szóval lehet, hogy nemsokára nálam is csenget az ÁVH. Igen ÁVH=Állam Védelmi Hivatal... Ma is létezik csak nem verik nagydobra. Bejönnek, házkutatást tartanak majd elvisznek. Később kitalálják (mint  TOMCAT esetében) hogy volt 1 kg cukor meg 2 üveg kóla a  hűtőben. Ez már terrorcselekmény előkészülete is lehet mert  mi van akkor  ha én pont a hülye  Gyurcsány   hazugságbeszéde alatt akarom összekeverni a kettőt ami köztudottan "robbanáshoz" vezet. Simán kaphatok érte 5 évet. Arra az esetre ha véletlenül semmit nem találnának a kedves elvtársak na arra az esetre  mindíg hoznak magukkal valamit amit megtalálhatnak. Mivel legtöbbször nem várják meg ,hogy tanuk is legyenek a házkutatáson simán mondhatnak bármit. Szóval vigyázz, hogy kikkel találkozol, miket mondasz és hogy miket tartasz otthon. A gyülekezési jog, szólás szabadság meg le van szarva. Ilyen igazából sosem volt. Mindig csak azt volt szabad mondani amit hallani akartak. De most kitaláltak egy mégnagyobb baromságot. El akarják venni tőlünk az egyesülési jogot is. Ez nyílt üzenet a Magyar Gárdának. "Fosunk tőletek ezért ellehetetlenítünk!!!" Bevett kommunista gyakorlat ez kéem szépen. Ott van szarban a tiszelt baloldal, hogy ez egy 2/3 os törvény amihez kellene a FIDESZ is. Szóval ha minden jól megy továbbra is foshatnak a mocskok. Kíváncsi leszek, hogy milyen mondvacsinált indokokat próbálnak még előhozni. Volt már atiszemita, fasiszta, és minden egyéb. Az nem jut eszükbe, hogy azért alakították meg a Gárdát mert ezidáig az EMBEREK=POLGÁROK érdekeit semmi és senki nem védte az általuk választott kormánnyal szemben. kíváncsian várom az elkövetkező napok történéseit. van egy olyan érzésem, hogy nagy dolgok vannak készülőben....

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr5155012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása