Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Politikai jövőkép

2007.10.13. 19:03 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz gyurcsány kormány ferenc gyurcsánykormány

Mostanában elég sokat gondolkoztam, hogy lehet ilyen szar a helyzet? Vagy nem szar csak én látom annak? De a megkérdezettek is azt mondták hogy kaki van. Kellene egy megoldás... Kellene...

MEGVAN! Cseréljük le teljesen az úgynevezett "politikai elitet"! Igen mindenkit. Orbánt, Torgyánt, Gyurcsányt, Kókát. Hmmm az ötlet jó. Akkor nézzük meg hogyan is lehet megvalósítani. Kell pár ember akik hasonlóan gondolkodnak és be kell jelenteni a pártot. Persze nem árt egy hangzatos név sem de az a PR dolga lesz majd. Nah ez volt a könnyű része. Mikor is lesz választás? 2010 ben. Addig simán le lehet ezt zsírozni. A neheze most jön. Valahogy be kell épülni a köztudatba. Sajnos ez a nehézség. Egy friss magyar kutatás szerint a szavazók 35% a adná voksát egy ma nemlétező de normális pártra. Hogy mennyi? IGEN 35%!!!

Akkor csináljunk egy programot. Ne DJ. Urcsányról vegyünk példát és a Magyar köztársaság történelmében először olyan programot hirdessünk amit meg tudunk és meg akarunk csinálni. És itt a bökkenő. A 4 "nagy" párt morog egymásra a sajtó előtt de az új jelentkezőknek együtt basznak oda, és abban nincs köszönet. (lásd Centrum). Tisztában vannak a veszéllyel. Ezért is teremtettek ilyen feltételeket a bejutáshoz. Kell hozzá egy zsák arany meg minimum 5% os támogatottság. Én úgy gondolom ha valaki egy épeszű programot hirdet a második feltétel megvan. Má' csak lóvé kell. Nah az a nehéz. Ugyanis az le van osztva, hogy csak a nagyok kaphatnak az adófizetőktöl lopott pénzből. A többi meg oldja meg. És itt a probléma. Istenemre mondom, hogy ha tudnám azt hogy többezer ember áll az ötlet mögött én belevágnék, mint a harcias sebészek.

Mi lenne a kormányprogramom?

 TISZTOGATÁS!!! Akinek 50 évre visszamenőleg bármilyen kapcsolata volt valamelyik párttal az életbe nem tehetné a lábát a Parlament közelébe. Adjuk át a helyet a fiataloknak. az új generációnak. Ezek az emberek azért tanultak hosszú évekig az egyetemen, hogy tudják mit kell tenni. Persze az öreg professzorok ott lennének egyfajta kontrollnak de a lényeg: a még meg nem mételyezett korosztály lenne a döntéshozó.

 SZAKÉRTELEM!!! Csak és kizárólag olyan ember tölthetne be felelős pozíciót akinek megvan hozzá a megfelelő képesítése és szakmai tapasztalata, referenciája. Ha kell az EU. tól kérjünk segítséget. Ezért van az únió. Nem kell egyedül kimászni a szarból.

 SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG!!! Ma a legkisebb jelentőséggel az egyén bír. Legalábbis mikor a szocális háló foltozása vagy a közpénzek elosztásárol van szó. Persze ha választás van akkor mindenki egyesével fontos. Egyébként meg legyenek az emberek csendben. Robotoljanak, hozzanak sok adóforintot, és ne gondolkodjanak. Majd a fentiek mindenkinek megmondják mi a jó. Azt meg tessék elfogadni. A magyar nép amúgy is birka. Kell neki a vezérkép. Kell valaki akire fel lehet nézni vagy éppen szídni a kocsmában.

Ezek amiket itt gyorsan felsoroltam mind mind olyan dolgok amikhez nem kell tenger pénz és mégis jelentős változásokat hoznának. A gazdasági, pénzügyi, stratégiai, lépések kidolgozását meghagynám azon gondolkodóknak akik már letettek valamit az asztalra.

Vajon mi lesz jövőre? megérjük? És a kormány? Kormányfő? Mert ezek nagyon rebesgetik a cserét. Igazábol örülnék neki de ez bőven kevés. Az eredmény ugyan az lenne mint Medggyesi idejében. Új báb kerül a porondra, a nemzetközi megítélés romlik egy csomót, nagy pénzektől esünk el, és mindenki azt látná hogy a balfék magyarok nem képesek megint 1 ciklust 1 kormányfővel végigjátszani. Én azt mondom hogy előbb fojtsuk őket bele abba a szarba amit kevertek majd ha mind megdöglött akkor építsünk új és stabil alapokra egy igazi demokratikus társadalmat emberi és főképp emberbarát jogrendszerrel!

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr7195359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása