Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Október 23.

2007.10.22. 22:01 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány 23 október

51 évvel az '56-os forradalom után ismét október 23. a van. És persze pesten megint megpróbálják bemocskolni az ünnep fényét. Ezek az "emberek" sajnos nincsenek tisztában azzal, hogy vajon mi is volt 56-ban és miért is ünnepel ma a MAGYARSÁG! Rengeteg párhuzam van a mostani és az akkori kormány között. Akkor is és most is a Sztálin-Lenin bérencek vannak hatalmon. Igaz elvileg '89-ben kikiáltották a 3. Magyar Köztársaságot, de valójában csak pár évre elfedték a szemünket. Hol van már Szűrös Mátyás és az akkori  reform emberek? Sehol. Szépen módszeresen kikoptatták őket a ruszki kommunista bérencek. És Gyurcsány elvtárs hiába mondja hogy 1956 nak kettős nézete van. NINCSEN B@ZDMEG! '56 ban FORRADALOM volt ahol a diákok, fiatalok felmerték emelni a szavukat az elnyomó orosz rezsim ellen amit az akkori politika vérbefolytott. 2000 MAGYAR ember adta életét egy eszméért. Nem pénzt, gazdagságot, személyes érdekeket szolgáltak!  A  magyar nép szabadságáért haltak meg. Sajnos a mai napokban ugyan azt éljük. Hazudnak nekünk, ha tüntetünk bevisznek, ha véleményt nyilvánítunk, lecsuknak, vagy egyéb gerinctelen módon ellehetetlenítik az embert. Ha minden igaz most jön újra a megtorlás időszaka. Lásd Budaházit. Meghurcolják, a balos média főelenséggé nevezi ki és ez a komcsi rendőröknek bőségesen elegendő bizonyíték hogy eltüntessék. Hol vannak a személyiségi jogok?
Persze mindenki egyenlő csak vannak egyenlőbbek? Mi a faszér kell lezárni az Opera körül az egész kerületet? Milyen dolog az hogy nem engedik be oda (közterületre) az embereket? MHol vannak a személyiségi jogok mikor átvizsgálják a hazafelé igyekvők minden csomagját? Csak nem fél Gyurcsány elvtárs? De igen? HELYES!!! van mitől. Őszintén remélem hogy belefullad abba a szarba amit kevert. Isten adja, hogy 2010 ig összeomlassza magát ez a csőcseléák és hamarabb kerüljön új csapat a parlamentbe. De ne higgyük hogy onnantól minden szép és jó. Kedves kormányunk jelen pillanatban is olyan összegű hiteleket vesz fel amit józan ésszel fel sem fog az ember. Sajnos ezeket is a korábbiakkal felvett hitelekkel együtt 3 év múlva el kell kezdeni törleszteni. Ez olyan összegeket fog kivenni a mindenkori büdzséből amit ismét a nép fog megérezni.

Ma egyébként voltam a komáromi megemlékezésen. Több okból is meglepődtem. Komárom lakossága kb 20.000. Maximum 200 ember volt hajlandó eljönni. Pedíg a második meglepetés a műsor színvonalassága volt.























A még meg nem koszorúzott kopjafa.
























Pák Tibor '56  os forradalmár helyzetelemzése és élménybeszámolója.


























A MagyaRock dalszínház előadása. (Nagyon jó volt!!!)


























Ez a mai napig aktuális. Nem csak akkor voltak áldozatok!!!

Jah nézzétek a Hír TV t! Apa kezdőőőődik!!! Kurrrvaaa mocskos kommunista provokátorok csinálják a balhét! A jelszó ugyanaz mint 51 éve. RUSZKIK HAZA!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr11204237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása