Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Komáromi Városvezetés

2007.11.03. 10:35 | local.terminator | 1 komment

Címkék: kormány komárom képviselő jános zatykó városvezetés

Mostanában nagy a csend a komáromi "főuraknál" de miért? Mit titkolnak? Vagy csak elfáradtak az egész éves semmittevésben és ki kell pihenni? Mert ebben az évben tényleg semmi láthatót nem tettek a városért. De van egy érdekesség. A közpénzeket nem tudták maradéktalanul elkölteni. Hogy miért? Mert ugye 9-9 a képviselők létszáma és kisvárosunk történelmében először a komcsik nem tudnak a jobbosok megkérdezése nélkül semmiről dönteni. Így történhetett pl.: hogy előirányoztak milliárdokat az ipari park vízelvezetésének kivitelezésére, majd miután a jobboldal felmordult hogy ugyanmár erre van pályázat és ennek az összegnek csak töredékét kell kifizetni, szerencsétlen komcsik majd' a kardjukba dőltek. Minden alkalommal mikor pénz kiadás van valahogy az általuk favorizált cég többszöröséért vállalja a munkát mint egy független. Nos ezek a dolgok természetesen mindig elhangzanak és szerencsétlenek már teljes extázisban vannak hogy idén sem fogják tudni kimenteni az éves megszokott milliárdokat. Hát igen kedves képviselőurak. Azt hiszem eljött az idő mikor nincs több luxus -lakás, -nyaraló, -autó.  Tessék (az amúgy nem csekély) illetményből megélni. igen ti erre esküdtetek fel!!! Arra hogy a titeket megválasztó "nép" érdekeit képviselitek. És hogy senki ne maradon ki a sorból Kedves POLGÁRMESTER úr! Ön kinek az oldalán áll? A párt vagy a város??? Mert sajnos egy seggel csak egy lovat lehet megülni. Ahogy azt a vak is látja a Város érdekei nem egyeznek a pártérdekekkel. Pl. itt a törvény az iskolabezárásokról. Mikor fent a parlamentben meg kellett nyomni azt a bizonyos gombot, kedves polgármesterünk örömmel bólintott rá hogy persze. Mosolyogva, szemrebbenés nélkül döntött azon emberek és gyermekei ellen akik őt odajuttatták. Szerintem inkább elsődleges feladata lenne az általa képviselt emberek érdekeit megvédeni.
Ezek olyan problémák amire viszonylag egyszerű a megoldás. A kedves képviselők, ha esetleg vállalkoznak, mutassanak példát. Érdemeljék ki a pozíciójukat.
A polgármester? NE LEHESSEN PARLAMAENTI képviselő!!! ugyanis ez a kettő kizárja egymást. Van még egy jogos kérdés: ha a polgármester a parlamentben van szinte egész évben akkor hogyan foglalkozik a város érdekeivel? Hát így ahogy látjuk. Sehogy. Vagy ha igen akkor kórházakat, iskolákat akarnak bezárni, és embereket elbocsátani. köszönjük meg Dr. Zatykó János idei áldozatos munkáját... Ha lehet többet nem kérnénk belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr1216858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2007.11.05. 13:08:45

Gyere Esztergomba. hasonló a helyzet, csak itt naracs színű kiskirályunk van !
süti beállítások módosítása