Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Pánikol az Allianz?

2007.12.03. 20:28 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: allianz generali biztosítók

Ma egy dolgos nap után hazaérve 2 levél fogadott... Hm mind a kettőt az Allianz Hungária ZRT írta. Nah gondoltam milyen gyorsan kiküldték a kártörténeti igazolásaimat. Ugyanis a motor és kocsi biztosításomat is átvittem a Generali-hoz. Kinyitva a leveveleket jött a döbbenet. Először név, cím, stb. Majd jött a szöveg:

"Tisztelt Ügyfelünk

Mai napon a Generali -Providencia Biztosító üzletkötője által behozott, fenti renndszámú és szerződésszámú biztosításra vonatkozó felmondását elfogadni nem áll módunkban, mivel az nem felel meg vonatkozó jogszabályban megfogalmazottaknak.
Felmondását csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben felmondási szándékát 2007.12.15 - ig írásban /postai úton/, vagy személyesen megerősíteni az alábbi címen: "

cím, dátum, aláírás.

Egyből hív a Generali s tanácsadómat. Megnyugtat hogy semmi gáz mindenkinek kiküldi az Allianz. Hogy miért? Állítólag nagyon sok ügyfelet vesztettek rövid idő alatt és ezzel a gerinctelen, nevetségess és etikátlan ürüggyel ( ami sajnos valószinűleg jogszerű)  próbálnak meg ügyfeleket megtartani. lehet hogy érdemes lett volna inkább emberi díjakat megállapítani? 8 éve vezetek balesetmentesen! És a 20 éves autómra évente kifizetem az értékének harmadát. Bezzeg ha egy vidéki 40 fölötti nő friss jogsival vesz egy ilyen kocsit ( vagyis bármilyet) jóval alacsonyabb lesz a díja. Ezekszerint ő kisebb veszélyt jelent a társadalomra mint egy magamfajta ember kb 300.000 km balesetmentes vezetéssel. Hát dombon ülő fűcsomó legyek ha ezt értem.
Egyébként én mint már említettem nem engednék kezdő jogosítvánnyal rendelkezőknek 130 Le feletti autókat vezetni. A sokszor szídott motorosoknak is általában 2-3 szor kell vizsgázniuk mire bármire ráülhetnek. Lépcsőfokról lépcsőfokra kellene lépdelni. Illetve nem ártana kicsit fellülvizsgálni a kressz szabályokat. Lehet hogy a 20 éve megállapított dolgok mára a teknika fejlődésével érvényét vesztették. De ebben az országban természetesen esélytelen bármi olyan javaslat ami építő jellegű.

Hát ennek tudatában kívánok "Boldog" névnapot Gyurcsány Ferencnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr43251288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása