Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Békés boldog karácsonyt!

2007.12.21. 10:18 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: schengen egészségügy határ talma

Mostanában zajlik az élet minden fronton. Kezdjük nagyon röviden a „mocskos” politikával. Eladták a Magyar egészségügyet. Vagyis inkább újabb jogalapot teremtettek arra, hogy a mi (adófizetők) kontójára ismét hatalmas pénzhez jussanak. Ez gusztustalan. Nem is bontom ki jobban a témát. Szerintem mindenki érzi, hogy itt valami bűzlik.
A másik érdekes dolog a Schengeni határnyitás. Elvileg már szabadon  mehetünk át a szomszédos EU.-s országokba. Meg sem kell állni a „vámon”, csak átmegyünk mint romlott hús az óvodásgyereken. Persze az „sógorok” már most lázadnak és behajtani tilos táblákat helyeznek ki mindenhova. Nehogy mán a 3 km es szakaszon csak úgy szabadon járjon át a Magyar. Kerüljön csak 45 km t. Valahogy nem bírják elviselni, hogy az egyenlők között nem lehetnek kicsit egyenlőbbek. Ahogy a múltban sem, most sem ismerik el, hogy ugyanolyan jogok illetnek meg minket is mint őket. Még mindig azt képzelik, hogy Magyarország csak egy éléskamra, és a magyar emberek pedig a csatlósai. Részben ezért a szemléletért mi is hibásak vagyunk. Ha idejön egy idegen ajkú ember egyből megalázkodunk előtte. Éreztetjük vele azt, hogy ő egy jóléti államból jött ide a szegényekhez és 5 Ft ért még a seggét is kinyaljuk. Jellemző rájuk, hogy tájékozatlanok és csak magas lóról beszélnek. Pl. azzal indokolták a táblás akciót hogy nem akarják, hogy Román és Kínai munkások és termékek árasszák el az országot, mert szerintük hozzánk nem kell a kínaiaknak vízum. De kérdem én miért a kis faluk közötti utakat zárják le?? Szerintem ha tömeges vándorlás lenne biztos hogy a nagyobb utakon mennének amin szabadon megtehetik. Szóval egy kicsit jobb alibit is találhattak volna. Pl azt hogy ne tudjuk visszavinni és a pofájukba vágni a Rábáról összeszedett habot.

Talma botrány csak hab a karácsonyfára. Erről bővebben:

Talmáék írták:
Megtévesztő termék a Piacon! - Talmácsi Gábor nevével élnének vissza

A második a Duna Könyvkiadó hivatalos közleménye:
Talmácsi és a 101 éves magyar motorsport


Ezek után már csak Békés, Boldog Karácsonyt, és az ideinél sokkal szebb évet kívánok mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr65271198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása