Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Korrupció? Rendőrség? Áhhh ilyen nincs!!!

2008.01.09. 15:38 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés rendőrség autó korrupció büntetés

Nemrég adtak hírt róla, hogy hamarosan drasztikusan növelik a közúti szabálysértésekért, és bűncselekményekért kiadható büntetőpontok számát. Ez körbejárta párszor a sajtót de igazából nem kezdett el a nép biciklivel járni. Szinte látom lelki szemeim előtt, hogy ülnek a nagyokosok az asztal körül és agyalnak, hogyan lehetne a magyar népet leszoktatni arról a hülye kapitalista szokásról, hogy autót vásároljanak és használják is. Aztán valamelyik poszt-kommunista főnök megtalálta a megoldást. Mennyi a minimálbér? 60e? legyen akkor egy szabálytalan parkolás 30.000. Piros lámpa 100.000. Keményebb a paraszt, gyorsan hajt? 300.000 Ft! Ha már a benzinár növeléseik hatására is autóba ül a sok ember akkor van még mit a tejbe aprítani. Elbírják a kiemelt büntetést is. Más nem is számít, ugyanis az új törvényi megfogalmazásban csak és kizárólag az ÜZEMBENTARTÓ felelősségét és az általa befizetendő összeget szabályozza a rendelet. Az nem számít, hogy ki vezetett csak valaki fizessen. Magyarul nem szabályzó intézkedés (ami egyébként ráférne a magyar vezetéskultúrára) hanem sima pénzbehajtás!!!
És itt jön képbe a jó öreg kérdés. Vajon a minimálbér közelében "hízlalt" közeg mit fog szólni ha esetleg felajánlunk 20.000 Ft ot? Ez a fizetésének kb 25% a. Én ha rendőr lennék biztos elgondolkoznék hogy napi 1 ilyen barom és fél millió tisztán, adómentesen, havonta megvan. :D Persze ez tudom hogy, jogellenes, szabályellenes, sőt még talán antiszemita is (ma már minden az amit nem a komcsik vagy a zsidók találtak ki). Szóval újra gyarapodni fog belőlünk a kedves kommunista rezsim és ha szerencsénk van az egyszerű kisrendőr is. Nah a rendőröktől nem sajnálom. De állami adók, és egyéb címek álnéven már amit összeharácsolt ez a kormány legyen elég. Ne akarjanak mindenkit ellehetetleníteni mert akkor nem lesz aki eltartsa őket!!!
Addig is nézzük meg a "Látható rendőrség" projektet. Íme:



illetve amire jó még a rendőrség:

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr33290978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása