Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

milyen évünk lesz?

2008.01.10. 16:21 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: mszp gyurcsány

Így az év elején rengeteg helyzetelemzés lát napvilágot. Csak ki kell "nyitni" az internetet és már is látjuk, hogy hol mennyit fogunk vásárolni. Vagy éppen hol mennyit nem!!! Szerintem igazából ez utóbbi lesz meghatározó a piacon. Nyilvánvalóvá vált, hogy a vásárlási kedv 2007-2008 ban új rekordot döntött. NEGATÍV rekordot. Itt nem csak a tartós fogyasztási cikkek iránt esett vissza a kereslet de általánosságban szinte minden téren kevesebbet költünk. Mármint magánember szinten. Hogy miért? Erre a kérdésre minden elemzőnek vannak hangzatos válaszaik, holott az indok pofon egyszerű. Nincs pénze az embereknek. Év elején meg főleg nincs. Ilyenkor még mindenki a karácson előtt felvett akciós gyorshiteleket törleszti. Sajnos remény sincs sok, hogy ez a helyzet javulni fog. A kormány által reformnak hívott megszorító intézkedésnek, mindössze annyi hatása lett, hogy mindenki legatyásodott, eladósodott, de a nemzeti gazdaság töretlen ütemben "dübörög" lefelé a lejtőn. Kóka szerint a 2008 as év nehéz év lesz. Ezt mondták 2007 re is és igazuk lett. Lám lám tudnak ezek igazat is mondani. Csak akkor nem amikor ígérnek. De hát ezt már megszoktuk.
A másik amit mindenképp meg kell említeni az a kormányzati negyed fel nem építése! 2 év és több milliárd forint befizetése után rájöttek hogy mégsem éri meg nekik ezt felépíteni. Bravo! Elvtársak már csak egy kérdés? Hogyan számoltok el a pénzel? Ekkora összeg amit itt az ablakon kidobtunk hány kórháznak lenne elegendő? Mennyi rászoruló kaphatott volna belőle esélyt. Gratulálok. Az elkúrtuk kampány sikeresebb mint valaha. Húzzátok ki magatokat. Igazatok lett olyan dolgok sorát vittétek véghez mint előttetek még egy kormány sem, Volt bátorságotok és kisemmiztétek az országot.... igen igen... igen igen...

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr73292308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása