Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Kiegészítés az előző post hoz

2008.02.14. 12:34 | local.terminator | 6 komment

Címkék: klapka távfűtés fókusz kom kht lakásszövetkezet

Tegnapelőtt már elsírtam magam hogy milyen szar is nekem meg jaj istenem.... úgy hozta a sors, hogy tegnap lebetegedtem. Ebben az a jó hogy lesz egy lehelletnyi időm kifújni magamat, és el tudtam menni az orvosi rendelőbe. Ott közvetlen tapasztalatokat lehet gyűjteni. Szóval bent ücsörgök és beszélgetek a többi lakóval. Kérdések és válaszok, találgatások a jövőnkel és a Fókusz Kht jövőjével kapcsolatban! Hál' istennek úgy néz ki,  hogy a fölöttünk örvénylő sötét felhők szép lassan átkúsznak a fókusz fölé! Ahogy egy kedves barátom mondta, "meggyújtották a folyosó végén a mécsest". Igaz azóta már sokkal jobb helyzetben vagyunk. De visszatérve a rendelőhöz, szó szót követ mikor egy idős nyugdíjas néni is bejött. Hallván miről megy a beszélgetés a következőket mondta: "Nekem 45.000 Ft os csekk jött ki. Elsírtam magam. Hogyan gondolják??? Miből fogom kifizetni??? "
És sajnos nem egyedüli példa. Másik ismerősöm elmondta hogy amióta felszerelték a közösségi órát (ez méri a lépcsőházban "elveszett" energia fogyasztást) azóta többet fizet a lépcsőház fűtésére mint a saját lakására. Kezd elég erősen lincshangulat kialakulni. Szó szerint élezik a kaszákat az emberek!!! Most egy kisebb akciót próbálunk megszervezni. Mivel minden földterület a Fókusz Kht tulajdona, és ő ott nem végez sem lombeltakarítást sem bárminemű takarítást ezért megoldjuk mi! Összeszedünk ha kell hétről hétre pár köbméter szemetet, rothadó lombot, illatos kutyaszart és a telep egy másik pontjára összegyűjtjük... Ha véletlenül pont a fókusz kom kht ajtaját szavaznák meg az emberek akkor sajnos oda lesz leöntve. Az a baj hogy bokáig vagyunk már a slamasztikába... csak sajnos fejjel lefele... Hát most akik megfőzték azok is egyenek egy kicsit.
A másik jómadár ami szintén közfelháborodást váltott ki az a Klapka lakásszövetkezet. Kihívták felülvizsgáltatni a fűtést (mint jogi képviselőjét a társas házaknak)  és erre nem történik semmi. Vagyis egy jót beszélgettek a Fókusz Kht emberével. Hát  ezért fizetünk? Nem hiszem. De sebaj. Sorra kerülnek még ők is. Elindult egy folyamat, ami úgy tűnik megállíthatatlan. Összefogtunk és felismertük, hogy eddig birkák voltunk! De most!!! LERÁZZUK MAGUNKRÓL AZ ÉLŐSKÖDŐ PIÓCÁKAT!!! Szóval mindenki kösse fel a gatyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr97338939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exe 2008.02.14. 22:29:41

drága barátom hisz mi mindannyian polgártársak vagyunk nem??? Olyanra még nem gondoltatok h le kéne szigetelni a kérót kívűlről? Én ugyan pesti vagyok és a motrod vonzott ide, de hasonló házban lakom én is. a felújítás után érdekes módon nem volt magas a számla. persze nekünk kellett rá összedobni a pénzt, de ez van ha magdnak akarsz csak fizetni menj tanyára... sok sikert a szardobáláshoz az fogja megoldani a helyzetet.

mokusfiu 2008.02.14. 23:20:35

Köszi exe jól szóltál, én itt élek, de amit ez az illető művel az minden csak nem megoldás, de remélem meggyógyul és remélem befízette a vizitdíjat. Jó, hogy mindannyian a FÓval foglalkozunk és nem magunkkal, akkor már tudom miért nem lehetet velük tegnap beszélni mert te voltál az a gerinces aki rájuk kükdted a felhőket, csak vigyázz a fagyi visszanyalhat és én és több lakótársam nem kér ebből és belőled sem. De jól nézünk ki, hiszen már több csoportosulás van a telepen csak nem mindegyik korrekt. A mi tömbünk környékén nincs lincs hangulat ez hogy lehet, ja és nem is panaszkodunk.

mokusfiu 2008.02.14. 23:27:30

A házunk környékén már több éve füvet nyírnak és a területet is rendezik pedig közterület lévén az önkormányzatnak kellene.Ha szemetet tudsz összeszedni telepen és kutyaszart akkor vidd magadnak vacsorára és gondolkozz el, hogyan került a telepre. Én a kutyám útán összeszedem a szart a szemetet nem szórom el. A FÓnak nincs kutyája a szemetet nem szórja el, de összeszedni már láttam őket és valamelyik okos lakó rájuk mis szólt ne a lakóházi szemetesbe dobja amit összeszedett. De felnőhetnél és valóban az érdekeinkben kellene eljárnod, mert így a lakók nem állnak melléd.

mokusfiu 2008.02.14. 23:36:59

nem tudom a Klapkát bántani, mert nálunk nélkülük is működik a társasház, de gondolom nálatok nem. Nagyon nagy hiba talán innen kellene elindulnod Fkalap. De csak azért mert nem a megoldást keresed, mert az neked fájdalmas lesz. Mutasd meg, hogy te vagy a faszagyerek és annak ellénére, hogy elzavart a Bárándi aki nem egyenlő a birkával, majd rendet csinálsz, de vigyázz, mert addig kavarod a szart , hogy a telepen lakók nem a FÓ a Mol a Klapka az Önkormányzat lesz a felelős, ha nem te magad mert nem tettél meg mindent a rendezésért és a kárenyhitésért, sőt kárt okozol, vádaskodsz

Sincera 2008.02.19. 15:04:31

Mókusfiú !!! Milyen közterületről bezsélsz ??? Az lenne a legjobb , ha ténylegesen közterület lenne !!! De ez a terület a fókusz kom tulajdona !!! Vagy mégsem ?? Jó lenne ezt már tisztázni !!!

vulcan 2008.03.02. 20:41:29

A Molaj városrész már 2002-től a Fókusz Kom Kht tulajdona ajándékozási szerződéssel a MOL nyRT részéről!Megkapta a tulajdonjogot a területre, az ingatlanokra, a közművekre de ezzel megkapta a kötelességet is a közszolgátatásra !Víz, csatorna, áram,melegvíz és FŰTÉS!Kapott továbbá,hogy a menyasszony elég kívánatos legyen több száz millió FT-ot a fűtés korszerűsítésére, valamint sok-sok milliót a működtetésre évenként!Meg még mit?Így érkeztünk el 2007-ig Innen már ismert a történet.
süti beállítások módosítása