Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

Kedves "Mókusfiú"!

2008.02.15. 10:01 | local.terminator | 17 komment

Címkék: kommentek mókusfiú

Igen barátom Te aki úgy gondolod, hogy csak "sárt" dobálok és nem teszek semmit Te biztos nagyon jól értesült vagy és valószínűleg Te is mindent megteszel azért hogy a telep jól működjön. Most elárulok neked egy két titkot. Először is nem csak saját nevemben beszéltem. Másodszor, ha az a pár ember nincs akit az előbb lehúztál hozzászólásaidban, akkor most kb háromszoros fűtésdíjat kellene fizetned. Ha nincs ez a pár ember valószínű, hogy nem lenne a lakásodban melegvíz, hidegvíz, szennyvízszolgáltatás. De ezeket biztosan jobban tudod Te is. Nem tudom mennyit tudsz az általad védett Fókusz Kom kht ról, illetve morális és jogi viszonyukról itt a telepen. (Sajnos a kocsma, nem mindig megbízható és hiteles hírforrás). Ha a kedves "FÓ"-n múlott volna akkor 2007.Dec 18 án elzárták volna a fűtést!!! Igen akkor mi "sárdobálók" és a Molaj-telepi képviselő (Takács József) csapott oda a városvezetés asztalára, hogy figyeljenek kicsit oda mert fűtés nélkül maradunk. Sajnos most sem jobb a helyzet. Én valóban tudok olyan dolgokat amik nem publikusak, (SŐT) de ezeket egyelőre nem hozhatom nyilvánosságra. Jövő héten lesz egy lakógyűlés gyere el! Lehet hogy tátva marad a szád. Illetve bízom benne, hogy hamarosan végeznek a Független szakértők" is a telep vizsgálatával, és annak is publikálhatjuk az eredményét.
Kérlek gondold át egy kicsit mielőtt elhamarkodottan ítélsz, kommentálsz valamit, mert én lelkiismeret furdalás nélkül mondom, hogy MI (igen többen is vagyunk) a telep jövőét próbáljuk építeni. Természetesen abszolút nonprofit alapon.
Szóval Mókusfiú, aki otthonról név nélkül írogatsz, gyere beszéljünk egyet, mond el mi az amivel nem értesz egyet. A "FÓ"-val ellentétben mi mindig elérhetőek vagyunk a lakosságnak (hisz értük dolgozunk). Üdv

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr13340104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokusfiu 2008.02.15. 10:43:53

Köszönöm a gyors válaszodat, de valóban csak dobálózol és nem tudsz tárgyilagos maradni, mert téged is megetettek egyes emberek. Nem így ismertelek meg, mert most már tudom ki vagy és sajnos azt kell mondanom csalódtam. Nem védem a FÓ-t az ott dolgozó emberek már más kérdés, de pont neked nem kell mondanom aki már sok helyen dolgozott és sok mindent megtett a munkahelye érdekében ami érthető.Nem fogom ragozni a hibáinkat, de egy valamit mindenki elfelejt, hogy amikor a FÓ segítséget kért tőlünk és az ÖNKkormtól a perekhez, mindenki leszarta még mi is.

mokusfiu 2008.02.15. 10:51:47

Az pedig nem a képviselő úraknak és az Önkormányzatnak köszönhető ami most is működik. Kedves Robika te olyanoknak hiszel és most megint birka ként kezelnek. TV-t nézek, látom mi történik, itt a házunkban is, meghallgatom mit mond a FÓ az ÖNK., de más nem tesz semmit a taki is csak játszik velünk, és kihasználja a káoszt, hol volt Ő is az elmúlt években, hiszen ez nem most kezdődött. Miért nem fizet az Önk

GL 2008.02.15. 11:57:26

Kedves Mókusfiú!
KI AZ A ROBIKA??? Ugyanis aki a blogot irja az korántsem Robika!
A másik: nem kéne fikázni embereket, úgy hogy fogalmad sincs a dolgokról, nem kicsit tetted magad nevetségessé a kommentjeiddel. Az hogy a kocsmából és a tv-ből tudsz csak tájékozodni az tükrözi az értelmi színvonaladat, a "Fkalap"ozásról nem is beszélve!
Kiváncsi lennék hogy a való életben is fel mered-e vállalni magad és véleményed vagy csak álnév mögé bújva tudsz "anyázni".
Ui: Takács Józsinak és ezeknek az embereknek pedig nagyon sokat köszönhet minden molaji!!!

mokusfiu 2008.02.15. 16:33:12

csak próbáltam a ti szintetekre süllyedni, de úgy látszik nem sikerült. Persze nem is sikerülhetet mert más vagyok mint azok akik anyáztak és akik az egészséges fákat is kivágták és a rönköt ott hagyták. Csak egy pici kérdés miért nincs a telepünkön megfelelő világítás. Mióta nem a FÓ fizeti a főutat azóta ott sincs teljes világítás, de előtte mi magunk telepiek reklamáltunk. Most miért nem. Kedves fiatal barátom neked fogalmad sincs arról, hogy taki mit tárgyalt a FÓval mert esténként is volt bennt, de én is kiváncsi lennék. Ha valaki elkezd egy beszélgetést és bemutatkozik akkor én is.

mokusfiu 2008.02.15. 16:39:49

Tudod kedves ismeretlen ismerős, volt amikor jól fogalmaztál minden kiderül.Csak egy apróság, voltam a boltban és visszafelé jövet mit hallok, hogy tegnap a jeles képviselő úrak tájékoztatást tartottak az óvodában. De nem ez az érdekes, hanem az, hogy miről. Nem szeretem a pletykákat és ígyekszem azok útán levonni a megfelelő konzekvenciát, ha begyűjtöttem más infót is, de megnézném az ott elhangzottakról készült anyagokat. Kérlek te is tájékozódj, mert most nem értem már miért bántod te is az itt lakókat, milyen érdekek vezérelnek téged is.

Vulcan 2008.02.15. 17:51:01

Mokusfiu bujj elő az odúdból! Szivesen látunk a legközelebbi Civil Fórum összejövetelén.Ott sok mindenről értesülhetsz,megismerhetsz bennünket, azokat az embereket akik tesznek azért, hogy a városrészben olyan körülmények legyenek mint a város más részein.Nem lapítani kell, mint a szar a fűben,hanem kiállni az emberek elé és ott képviselni a nézeteidet! Ha pedig csak stróman vagy és feladatod a szerecsenmosdatás akkor azt kivánom hogy csak egy fogad legyen, de az fájjon egész évben!

xxmen 2008.02.15. 21:37:02

Mokusfiú te egy barom vagy?Fizes te 3x pénzt ezért a szolgáltatásért.Sajnos az ilyen emberek miatt csinálhatnak azt amit akkarnak ezek a gecik.A mol meg nagyívben leszarja ,hogy te dolgoztál nála.

local.terminator 2008.02.15. 21:43:17

Rendben. Én bemutatkoztam neked. Arra az e-mail címre küldtem el az adataimat amit a regisztrációdnál használtál (név, telefon stb.) . Szeretném veled felvenni a kapcsolatot, hogy meghallgassam mi a TE véleményed. Kíváncsi vagyok TE, hogy látod a dolgokat. Ettől lesz interaktív a dolog. Én megtettem az első lépést.

local.terminator 2008.02.15. 21:49:19

Jah még egy kis kiegészítés. Megpróbálok a lesüllyedt szellemi szintemen túllépni és megfogalmazni úgy a dolgot hogy Mókusfiú is értse.

Individuális politikám specialiter abban kulminál, hogy mindama dilemmák, differenciák és konfliktusok melyek a kooperáló vállalat és városvezetés között exisztálnak deleáltassanak. ennyi

GL 2008.02.15. 21:53:56

Hmm. Mókusfiú ossza azt észt, lesüllyed szegény a szintünkre, bár fogalma sincs ki kicsoda és azt se nagyon tudja szegény hogy ő saját maga mit is tud. De nézzük el neki, mert nagyon kiváncsi és szeretné levonni a "konzekvenciát" csak félő hogy értelmező kéziszótár nélkül nem fog neki összejönni.... :D:D:D

GL 2008.02.15. 21:54:59

Bár az még mindig érdekelne, hogy KI AZ A ROBIKA kedves Mókusfiú?

mokusfiu 2008.02.18. 11:42:09

Azon voltam,hogy nem foglalkozom veletek, de köszönöm a local.terminátor levelét, hamarosan kereslek. Ki is az a Robika, neked jobban kell tudnod, de lehet, hogy csak egy név. A 21 49 -es hozzászólásod egy ..... mégsem válaszolok.
De érdekes volt a hétvégi lakógyűlés, még a FÓ embere is ott volt.

Sincera 2008.02.19. 14:39:03

" Kedves" Mókusfiú!!!

Először is szeretnék gratulálni a helyesírási tudásodhoz,másodszor pedig a gondolatmenetedhez!!!
Nem tudom milyen pozícióban dolgoztál a MOL -nál, de biztos jó helyen lehettél, ha olyan jövedelemmel rendelkezel, hogy számodra nem okozna gondot, ha a jelenlegi ár többszörösét kellene fizetned ! Talán egyike vagy azoknak, akik varázslatos módon eltüntették a pénzeket amit a Mol adott a korszerűsítésre !!!

Sincera 2008.02.19. 15:14:26

Mókusfiú !!! A környező lakótelepek seggét-ahogy te írtad -azért nyalja az onkormányzat, mert hozzájuk tartozik ! Ha mi is odatartoznánk, akkor a mi seggünk is nyalva lenne ! Ez neked miért nem lenne jó ???

Sincera 2008.02.19. 15:20:05

Mókusfiú !!!
Egyetértek GL-lel !!! Nem is tudod kik vagyunk ! Igaz talán azért, mert mi nem járunk kocsmába !

mokusfiu 2008.02.29. 11:09:45

Jobb lenne, ha járnátok kocsmába ,mert az látszana rajtatok!
Voltam lakógyüléseken és képzeljétek a lakók, akik jelen voltak elzárkóztak velem együtt a blogon megjelent írások megjelenéséről. Vigyázz nektek is vannak hibáitok.

vulcan 2008.02.29. 22:37:55

"Fókuszfiu! Néha bemegyünk mi is a kocsmába de nem ott élünk és nem a kocsmaszagról lehet bennünket felismerni.Úgy látszik te vagy a városrész méhecskéje,aki lakógyűlésről lakógyűlésre röpköd és csipegeti az észt,ami egyébkéntrád is férne,csak az a baj,hogy te mindig az ocsút találod meg.Hibái mindenkinek lehetnek(rajtad kívül) a hiba javítható ,a veleszületett hülyeség tartós!!!
süti beállítások módosítása