Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hirdetés

A csendről.

2008.06.03. 21:29 | local.terminator | 1 komment

Tudom mindenkinek furcsa hogy már vagy 1 hónapja nem írtam és ma hirtelen kettő bejegyzést is írok. Vagyis az első a helyi képviselő levele. (egyébként a http://molaj.blog.hu n is megtalálható)  Ez a mostani a véleményem. Először is szeretném leszögezni teljesen egyetértek a levél tartalmával. Azért kiegészíteném még pár infóval. Először is szeretnék a Molajiak nevében köszönetet mondani Hornig Rudolfné alpolgármester asszonynak áldozatos mnkájáért. Aki nem tudná a polgármesteri hivatal részéről ő volt az aki teljes mellszélességgel  kiállt az érdekeink mellett. Mégegyszer köszönjük.
Persze nem keveset dolgoztak még a molaji lakosok által megbízott emberek is. Takács József mint területi képviselő, a Brigetio Egyesület és a Civil fórum részéről Dekleva Éva, Takács Judit, Szegi Gyula és Kerling Alajos mozgatott meg minden követ.
Velük szemben állt a Fókusz kom kht Dolhai Andrással. (És persze a Héger kft) Nekik is van köszönni valónk. Ha ők nincsenek akkor a mai napig nem tudtunk volna ekkora életet, összefogást elérni. Persze gusztustalan, erkölcstelen, amit műveltek és nagyon remélem, hogy bűn nem marad bűntetlenül. Tervezem hogy hamarosan egy részletes beszámolót teszek közzé olyan tényekkel amiket eddig nem volt szabad elmondani. Sokaknak le fog esni az álla. GARANTÁLOM. Addig is várjuk a a város hivatalos bejelentését. Reméljük ezegyszer gyorsak lesznek...

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr36502138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vulcan 2008.07.02. 15:48:13

MEGTÖRTÉNT! Ma 2008.07.02-án 9-kor a város polgármestere sajtótájékoztató keretében bejelentette a volt MOL lakótelep közművei, földterülete,ingatlanjai átkerültek a város tulajdonába.A város megvásárolta a MOL felé felhalmozott Fókusz Kom adósségot(500 mill.Ft) 60 mill.Ft-ért.így felszámolható a Fókusz Kht!Megvásárolta továbbá a Héger által kimentett ingatlanokat Müv Ház.CARRIER szálloda. óvoda. orvosi rendelő és lakás. volt étkezde .tornaterem stb 300 mill Ft-ért.Sokba került tehát ez a városnak. de úgy érzem megérte. Mindenki elégedett lehet:a MOL megszabadult végre az általa létrehozott csődtömegtől.Héger megtalálta a befektetett pénzét peren kívül.A város is nyert.megoldotta ezt az egyre jobban nyomasztó .régóta húzódó ügyet.két szépen felújított épületet és a jóléti intézményeket tartalmazó csomagot kapott elfogadható árért.Elégedettek lehetünk mi is az itt lakók.végre kiszámítható szebb jövőt igérő megoldás született,már "csak" élni kell a lehetőségeinkel.Az első számú célunkat elértük. A következő hónapokban sok feladat vár ránk, ne gondolja senki,hogy ezután kolbászból lesz a kerítés!Azon leszünk,hogy ne lehessen dönteni rólunk,nélkülünk!Ma az öröm napja van,de nem felejtünk! A civilek jelszava továbbra is él:Egy mindenkiért,mindenki egymásért!!
süti beállítások módosítása