Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Motoross fizess!

2007.05.17. 13:01 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: motor adó sarc razzia

Ezt a cikket a vezess.hu n találtam:

"Mind a terepmotorosok, mind a kétkerekűjüket közúton használók komoly ellenőrzésre számíthatnak a hétvégén. Razziát szerveznek a szabálytalan motorosok ellen Heves megyében. Hétvégén elsősorban a mátrai és bükki, illetve a nagyvárosokon átvezető utakon lesznek ellenőrzések. Az akcióhoz a szomszéd - borsodi és nógrádi- kapitányság is
 kölcsönad motoros rendőröket, sebességmérőket valamint elektromos szondát, a Bükki Nemzeti Park szakemberei pedig a természetvédelmi területeken motorozókat segítenek majd felderíteni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense. Az akció célja az, hogy kiszűrjék az agresszív, durva szabálysértőket, a sebességhatárokat túllépő motorosokat, valamint felhívják a figyelmet a veszélyhelyzetekre, ezáltal csökkenjenek a motoros balesetek."

Mostanában újra nagyon érzékeny téma lett a motorozás. Mindennapra jut valami. Vagy baleset, vagy terepmotoros elleni merénylet. (aki nem hallotta volna nyakmagasságban kifeszítettek 2 fa közé drótkötelet egy terepmotorosok által használt csapáson. Súlyos sérülés lett az eredmény)

De miért foglalkozik velünk mindenki? Útálják terepmotorosokat az erdő csendjének megzavarásáért, a speedeseket a városban "jaszkarizásért", a choppereseket mert motorosok, és még folytathatnám. A lényeg az ha egyszer látott valaki 1 hülyét onnantól aki két keréken közlekedik az mind az és meg kell nevelni. Én nem mondom, hogy minden motoros szent, sőőt! Tudom, hogy nem állnak meg a legtöbben a rendőrnek, a trafipaxot szarba se nézik (mert elöl nincs rendszám, a hátsó meg legtöbbször nem olvasható!). De abba miért nem gondol bele senki, hogy elég sok árnyoldala van a motorozásnak is? Minket is szivatnak rendesen. Az eddigi súlyadó már teljesítményre megy. Azaz egy 180 Kg os motor (100 Le) jobban rongálja az utakat mint egy "B" s jogsival vezethető kisteher! Hát persze. Ennek a kis "malőrnek" a jóvoltábol sokan 10 - 20 szoros adót kötelesek fizetni. De hát istenem, valamiből kell venni kedves Miniszterelnökünknek új tojásálló esernyőket. :D

Addig is mindenki vigyázzon magára a hétvégén.

ps: jah meg találtam egy korabeli cikket a GSXR-400 am ról. :D wow! ha lesz időm begépelem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr3877231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása