Blogrol

Politika, motorok, autók, és hülye emberek. Ez vesz körbe nap mint nap.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hirdetés

Sztrájk...

2007.11.08. 20:45 | local.terminator | Szólj hozzá!

Címkék: bkv máv infláció sztrájk

Komolyan mondom azoknak megy a legjobban akik sírnak-rínak minden nap mint a fürdőskurvák. Itt van a MÁV, BKV, stb. Mindegyik járatokat szüntet meg, sztrájkol, utasokat aláz és semmi normális szolgáltatást nem ad.
Ma kivételesen örültem, hogy a dilettáns vasutasok megtartották éves sztrájkjukat. Úgy mentem át a városon mint romlott hús az óvodásgyereken. Apropó éves sztrájk. Hogy lehet az, hogy nekik minden évben jár béremelés? Ráadásul minden évben az infláció feletti? Ezekután nem csodálkozom, hogy egyre több járatot kell megszüntetni. Nem ismerek olyan cégeket ahol ez lehetséges. Még a multik sem tudnak lépést tartani az inflációval. Az meg hogy a maszeknál az ember ugyanannyit keres mint 3-5 éve az természetes.
Egyébként nem tudom mit gondolnak ezek az állami multik pl.: BKV de jövőre nagy szar lesz. Elvileg december 31. én lejár az egyetemisták kedvezmény ideje, azaz ismét utazhatnak horroráron. Emellett még megemeli a MÁV is a jegyárakat. A BKV már most pedzegeti hogy jövőre 15-25% os emelést akarnak. Ezek ökrök!!! Miből veszi meg a paraszt a jegyet-bérletet? Ezzel csak azt érik el hogy egyre több ember nem fog jegyet venni azért mert NEM TUDJA megvenni!!! Ekkor persze kitalálják megint, hogy kalauz hegyek ellenőrizzenek mindenkit.  Ebből lesz a lincselés. Megérdemlik.
Azon gondolkozom ha minden autókereskedő sztrájkola vajon a meghatná az is a kormányt? vagy csak egy csomó értelmetlen elbocsátás lenne??? Kíváncsi vagyok mit hoz a jövő év. Ha lesz egy kis lelki erőm, megpróbálok egy kis előrejelzést csinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://localterminator.blog.hu/api/trackback/id/tr54222844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása